Jaka instalacja do chryslera voyagera 3.3?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, jest z 93roku, automat. jaka instalacja bedzie najlepsza? sekwencja czy mieszalnik wystarczy? słyszalem ze silniki v6 źle znoszą mieszalniki dlatego pytam bo szkoda wydac mi te 4 tys zł jak by mieszalnik wystarczył...

Witam.
Jeśli masz sprawną instalacje wysokiego napięcia to może być normalna instalacja. Zaznaczam,ze w tych autach lubiały padać cewki zapłonowe.

Cytat:
2007-03-08 21:07:23, tomek-xt pisze:
jak w temacie, jest z 93roku, automat. jaka instalacja bedzie najlepsza? sekwencja czy mieszalnik wystarczy? słyszalem ze silniki v6 źle znoszą mieszalniki dlatego pytam bo szkoda wydac mi te 4 tys zł jak by mieszalnik wystarczył...

nie oszczędzaj załóż IV generacje ZERO STRZAŁÓW ZERO GAŚNIĘĆ SAME POZYTYWY spalanie zbliżone jak na bęzynie cena ok.3400 za instalkę firmy KME. pozdrawiam.

Cytat:
2007-03-13 00:14:06, daroo77 pisze:
nie oszczędzaj załóż IV generacje ZERO STRZAŁÓW ZERO GAŚNIĘĆ SAME POZYTYWY spalanie zbliżone jak na bęzynie cena ok.3400 za instalkę firmy KME. pozdrawiam.

Nie sposób nie poprzeć

No to sprawa jasna jaką instalacje założyć

W najblizszym czasie tez czeka mnie ten dylemat bo kupuje 12 letniego grand voyagera 3.0 lub 3.3 z zamiarem 3-4letniego uzywania, a pozniej zamianą na nowsze. Wiec mnie nie przekonuje gadanie ze z sekwencja nie bedzie problemow bo problemy moga byc nawet z najdrozsza instalacja a wydanych pieniedzy na super instalacje nikt nie zwroci. Nie jezdzilem nigdy na sekwencji ale uzywalem gazu II generacji w omedze 2.0 i nie chodzi tu o problemy typu strzelanie bo tu przyczyna najczesciej lezy po stronie samochodu, tylko czy da sie zalozyc i bezproblemowo uzywac (jak w zwylych rzedowkach bez pełnego wtrysku) zwykla instalacje w voyagerze 3.0 lub 3.3. Prosze o opinie specjalistow i praktyków z doświadczeniami z tym samochodem. Prosze doradzic jaka instalacje najlepiej wybrac do tego typu silnika i automatycznej skrzyni biegów.
Pozdrawiam i zgóry dziekuje za wszystkie wypowiedzi.