Jaki kolorek na klasyka???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...j.w.

zaznaczam tylko, że nie będzie żadnych przyciemnianych szybek, gleby i ryczącego wydechu...
...plan jest taki, że kanciak ma być jak go w 72 roku z fabryki wypuścili !!!

Ciemnopomarańczowy

Ja proponuje szary bądź ciemna zieleń (taka butelkowa)

Zieleń butelkowaSam będę lakierował kombi na taki kolorek Jednak jeśli chcesz klasyka 100%oryginału(który to pomysł popieram w 100%)to obowiązkowo któryś z kolorków fabrycznych.Pozdrawiam!

pomaranczowy-taki jak moj jezeli moge cos wtracic

a mi by sie bardzo podobal taki jak jest w twoim profilu. wyglada zajebiscie. Jak dla mnie lux!

właśnie w tym problem, że mam zajebistą brązową tapicerkę w idealnym stanie z siedzeniami, a mój kolorek do niej nie pasuje, poza tym chce coś zmeinić///

myśleże kolorek to kwestja gustu (wczoraj widzial moj brat fiata klasyka w czarnym i wyglądał podobno suuuuuuuper_) ale jak ma być -oryginal- to poszukaj starych fotek i zobacz jaki ci najbardziej przypasuje

czerwony jak wóz strażacki

Ja polecam ciemny grafit. Qmpel ma takiego z `71 roku. Wygląda cudnie!! Extra do ciemnego kolorku pasują chromy Taki kolorek miał jak zszedł z fabryki.....

ciemnozielony to bardzo ciekawy kolorek jak na klasyka. Musisz sobie jeszcze Yaro skombinować znaczek "licencja fiat" na błotnik i chromowe nakladki na progi

ciemnozielony

ja bym proponowal jak juz ktos z przedmowcow kolor szary, ja sam mam taki kolor na mojej 500ce i sie sam zdziwilem jak go zobaczylem po lakierowaniu...jednak karta koloru to nie to samo. kolor jest z firmy ici autocolor i nazywa sie "ascot grey" podobno jest to kolor chryslera. ale tak naprawde to jest rzecza gustu jaki kolor wybrac...

Czarny.

beeeeeeeeżowy

Yaro- ciesze sie, ze chcesz przywrocic klasykowi orginalny wyglad. Co do koloru- to Twoje auto i Tobie ma sie podobac. Przejrzyj zdjecia na oldtimerfiat.club.prv.pl , w galerii 'klubowe' ejst kilka klasykow. Mi osobiscie bardzo podoba sie czarny (chyba nie zdradze tajemnicy mowiac, ze kupilem na swoje autko 3 litry czarnego akrylu z gamy kolorystycznej marki LADA Kwestja gustu. na auta7b czy jakos tak jest zdjecie czarnego klasyka z muzeum w Notrblinei bodajrze- zobacz, moze Ci sie spodoba. A, jescze cos- pisales gdzies ze szukasz przedniego pasa- Celtic z listy dyskusyjnej FSO przerobil MRowski i wyszlo super- wloty powietrza do klaksonow mozesz z powodzeniem wyciac z pasa przedniego od poldka borewicza/przejsciowki zas niepotrzebne otwory pasa MRowskeigo zaspawa Ci kazdy porzadny blacharz.

Tydzien temu za nowy MRowski pas zaplacilem 50 zl

Pozdrawiam.

właśnie się zastanawiałem nad tym, ale stwierdziłem, że lepiej byłoby dać orginalny jakby był do kupienia...
...ale dzięki za cynk, znam osobiście Celtica, więc zapytam go co i jak...

Co powiecie na Bahama Yellow ????

zółty ??

moze to glupie pytanie.. ale co oznacza skrot MR ??

MR to DF po FL
Duży Fiat po Face Liftingu..