Mrówki - XI ZLOT LKP relacja On-line

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
proszę wszystkie sprawy bieżące wpisywac tutaj żeby nie robić bałagany w wątku o info

Zax a kiedy będzie jada testowa tą Kalinką??

ok. DO ktorej mozna sie meldowac? Dotre najwczesniej na 19:00

adasco a ty przypadkiem nie jedziesz przez Toruń??Bo ja planuje jakoś o tych porach jechać.

A ja nie wiem dalej czy bede jutro czy w sobote bo troszke musze dzis zarwac noc....bo jutro egzamin i nie wiem czy bede miał siły na jazde w piatek....a do której przyjmujecie w piatek??

DEx

Witam - na gorąco podaję,że Zoli z Anną sa dalej w krakowie i jutro rano mamy się spoykac przed ich wyjazdem. Dziscały dzięń zwiedzali miasto i są lekko zmęczeni więc już się połozyli. W kraku jest już też ekipa z Estonii- w tej chwili zwiedzają z Fleszerem rynek i knajpy mam nadzieję,że będa w stanie jutro wyruszyć w droge na zlot - bo to róznie się moze skończyć takie zwiedzanie
ja prawdopodbnie przyjade z Fleszerem i Promilem
Pozdrówki
Paweł

przez Torun???? Srednio mi po drodze....

Cytat:
2007-09-13 20:27:19, Timi_Torun pisze:
Zax a kiedy będzie jada testowa tą Kalinką??

Timi - po prostu czytaj !
napisane jest że prezentacja DowMaxu o 16.00 więc od tej godziny bedzie można jeździć

Czytać !

PLAN ZLOTU

PIĄTEK 14.09.2007 r.

15.00 – Zjazd do Ośrodka, odbiór domków, zwiedzanie okolicy, inetgracja.
19.00 - wieczorne ognisko/grill według zapotrzebowania (własne kiełbaski itp.)

SOBOTA 15.09.2007 r.

9.30 – Zjazd do ośrodka wszystkich załóg
10.00 – Rozpoczęcie Rajdu Turystyczno-Offroadowego + kręciołek na placu manewrowym
15.30 – Po rajdzie obiadek dla wszystkich
16.00 – Prezentacja DowMaxu

19.00 – Ognisko dla wszystkich Zlotowiczów (chlebek, kiełbaska, dodatki za free, we własnym zakresie należy zaopatrzyć się w napoje)

NIEDZIELA 16.09.2007 r.

10.00 – Wybory na najpiękniejszą ładę zlotu w kategorii KLASYK, SAMARA, NOWA, NAJCIEKAWSZA MODYFIKACJA

12.00 – ZAKOŃCZENIE XI ZLOTU LKP
Wręczenie nagród, podsumowanie zlotu itp.

Jedrek jest już w ośrodku wiec o której przyjedziecie to tam już zostaniecie przyjęci mozecie nawet o 4.00 czy 19.00 w piatek
proszę żebyście najpierw czytali a potem zadawali pytania....

Czyli piatek i pierwsza w nocy tez moze byc??

DEx

Mamy juz 4: )

eh zaluje ze nei dalem rady przyjechac ale nie dosc ze mam cos z hamulcami to mi jeszcze lancuch rozrzadu strzelil jak sadze nie mowiac ze w tym tygodniu mialem stluczke kurde pech na calego

Potwierdzam powrot. 1,40 h. Prysznic i spadam na imieniny

a ja potwierdzam tylko że na koniec moja łada została uruchomiona
i bez problemu wróciłem nią do domu
Dziękuję wszystkim którzy mi pomagali a w szczególności Fleszerowi i Rogackowi.
Zoliemu w okolicach Sompolna padło ładowanie, niezwłocznie się tam udaliśmy z Fleszerem i Jędrkiem. Po krótkim lutowaniu i naprawie, Zoli wyruszył dalej (czego to Fleszer nie ma w bagażniku )

a ja potwierdzam tylko że na koniec moja łada została uruchomiona
i bez problemu wróciłem nią do domu
Dziękuję wszystkim którzy mi pomagali a w szczególności Fleszerowi i Rogackowi.
Zoliemu w okolicach Sompolna padło ładowanie, niezwłocznie się tam udaliśmy z Fleszerem i Jędrkiem. Po krótkim lutowaniu i naprawie, Zoli wyruszył dalej (czego to Fleszer nie ma w bagażniku )

My też już w domku nawet po małych lofrach hehe pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu było świetnie.

ja tez juz w domku pozdrawiam.

Katowice dotarly do domu cale i zdrowe

Dzieki wszystkim bylo swietnie.

18:10 - dotarłem do domu (6h10 min czas powrotu)

Hej!
ja też już w domciu dojechaliśmy do Krakowa przed szóstą.
....dzięki za niesamowita impreze!!!!
Paweł