Nakładki na ranty błotnikow 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc

zastanawiam sie czy sa dostepne plastikowe nakładki na ranty błotnikow i ew.gdzie w wawie

ruda wpierdziela mi błotniki a ja niemam traz ani kasy ani czasu na wycinanie i wspawywanie nowych wiec musze zastosowac poł srodek do wakacji zeby psy nie zabrały mi dowodu rej.

[ wiadomość edytowana przez: jozekrj dnia 2005-12-13 21:09:56 ]

wsadz takie jak sa w Iveco Turbo Daily poszerzanym

a pasuja

tylko moze kiepsko wygladac bo mam seryjne 12"

ale pomysł dobry

czekam na wiecej pomysłow i jednak wolał bym takie co by pasowały bo niemam gdzie dopasowywac

są takie nadkola plastikowe widziałem w sklepie ale nie w Warszawie pozdro

Ja tam nie wiem gdzie mozna dostac ale przypomnial mi sie taki fajny maluszek z takim nakladkami

Takie nakładki dostaniesz w sklepie motoryzacyjnym z podzespołami do malucha. Koszt góra 50zł. Dokup do tego jeszcze plastikowe kołeczki, które służą do mocowania tych szerokich listw odbojowych do nadkoli, bo najlepiej na nie zamocować, są czarne i zawsze można je wyjąć. 3 sztuki spokojnie wystarczą na jedno nadkole, przed zamontowaniem przemaluj nadkole i nakładki załóż na silikon, żeby się woda nie przedostawała. Pozdro

Takie?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kupiłem kiedyś po tym jak mi się brama zatrzymała na błotnku, ale nigdy nie założyłem, bo błotnik "wyklepałem".

a sprzedaż?

Jak chcesz takie na dwa koła to chyba mam gdzieś jeszcze w garażu to sie dogadamy !!

gdzie mozna takie kupic ?
fotka

w Rybniku jakby co mozemy sie jakos dogadac