[K] tylni lewy klosz do 127MKII od stopu/pozycjnych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie, odpadło sie w moim nowym nabytku

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-11-08 22:32:01 ]

OT
pochwal się nową bryką
czy to 127 od buczka??

Zapomniałem dodać ze do MK2 a co do OT to pochwale sie jak zrobie jakieś fotki...ale dobrze zgadłeś że to ta

no to koniec OT
fajnie że to buczkowy sprzęt
zawsze mi się ta fiacina podobała

poratuje ktoś, moze stoi gdzies taka na szrocie u was, bo sprzęt deficytowy i ciężko znaleść taki klosz a odpadł bo te głupie plastikowe łepki od śróbek sie popsuły, przejechał trase 300km a odpadło na nie całym kilometrze ale nie znalazłem niestety

zapytam się kumpli od 7 rally ale to trzeba trochę poczekać...

Powinienem mieć, ale w stanie nie najlepszym - poklejony. Musze poszukać w piwnicy. Jeśli nie masz w ogóle, to ci go sprezentuję. Będziesz miał przynajmniej zanim znajdziesz coś lepszego. Będziesz jutro na torze?
Gratuluję zakupu. Fiat 127 w Poznaniu rośnie w siłę

Cytat:
2007-11-09 14:18:36, janas81 pisze:
Powinienem mieć, ale w stanie nie najlepszym - poklejony. Musze poszukać w piwnicy. Jeśli nie masz w ogóle, to ci go sprezentuję. Będziesz miał przynajmniej zanim znajdziesz coś lepszego. Będziesz jutro na torze? Gratuluję zakupu. Fiat 127 w Poznaniu rośnie w siłę

yyy a co a co jest na torze?

o to dawcę felg do mojego cento kupiłeś gratki panie!

będę jutro na torze bo jade na prawym, wiec jak znajdziesz jaki kolwiek to by było super bo nie mam wogóle a nie chciał bym by mi dowodzik poleciał za to nie wspominając ze pada sobie tam deszcz

Jak dawce felg?? bo troszke nie skumałem

Na torze jutro jest super oes

moje alpinki kiedyś na nim jeździły