| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
profil-usunięty | 2007-10-17 12:34:42 Na chwilę obecną zarezerwowane lub sprzedane:
- elementy drewniane (kierownica, gałka, konsola z popiałką) - wnętrze (bez deski rozdzielczej i tunelu śr.) |
profil-usunięty | 2007-11-03 11:30:57 Silnik i przeniesienie napędu sprzedane |
profil-usunięty | 2007-12-10 16:06:23 Silnik z osprzętem odjechał z nowym właścicielem
Jeszcze trochę gratów zostało, np. - skrzynia R28 - dyfer 3,45 - tłumiki środkowe Powerflow - kompletna deska rozdzielcza ze schowkami - przekładnia kierownicza (nie cieknąca )
- klapa z lotką Irmschera ze światłem stopu - tylne amortyzatory Bilstein B4 (najechane ok 2,5kkm) ...oraz masa dupereli, proszę pytać, w ciągu najbliższych dni postaram się możliwie dużo obfotografować i powystawiać na aukcjach. No i dojrzałem w końcu do rozstania z moimi Sztajmeskami. Czas na nowe koła na lato. Coś niecoś o felgach: 8,5J x 18" ET30 Steinmetz/OZ Racing, model Competition, dwuczęściowe, skręcane tytanowymi śrubami, piekielnie wytrzymałe, praktycznie nie do wykrzywienia nawet na naszych drogach. Jedynie ranty należałoby przepolerować bo mają kilka zadraśnięć. Opony na felgach 4 x Dunlop SP01 w rozmiarze 225/40/18, produkcja - ostatnie miesiące 05 lub 06 (nie pamiętam teraz), bieżnik przód 7,5mm, tył 6,5mm (czasem trzeba było ostro ruszyć ), b. ciche, zapewniające pewne prowadzenie nawet w ulewnym deszczu.
Fotki i cena na priv dla zainteresowanych. |
profil-usunięty | 2008-03-19 00:26:54 Odkopuję ogłoszenie, zostało mi jeszcze:
- skrzynka R28 - dyfer 3,9 i 3,45 - zestaw do przekładki z anglika (konsola, schowki, przekładnia, ściana grodziowa, pedały itd. wszystko co potrzeba) - ksenony do FL, uzbrojone - przetwornice, palniki, odbłysniki i soczewki idealne, w jednym brakuje dekielka na 3 śrubki (od palnika) - pompa paliwa - felgi oplowskie 16" takie jak na foto z zimówkami Conti 205/55/16, stan felg bdb, opon - bieżnik przód 7mm, tył 5mm - butla 65l na złe paliwo (+ świstek) - listwy wtryskowe żółte Valteki BFC (mocniejsze) do V6, nigdy nie montowane - goła buda (raczej to co z niej zostalo) z papierami lub same papiery - dowód, książka pojazdu, przegląd i OC ważne do 08.2008 |
profil-usunięty | 2008-03-20 18:04:55 Dyfer 3,9 sprzedany. |