Jak dobrać rozmiar kubełka??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam pytanko do znawców tematu jak dobrać kubełek??
I ogólnie za jakimi sie oglądać??
Samochód głównie do jazdy czasem tylko troszkę agresywniej oczywiście Kaszlak Mam 183 cm wzrostu warze 73kg w jakim kubełek będzie odpowiedni dla mnie i jeszcze ma sie zmieścić do Fiaciora
aa.. i jeszcze cenowo jak to wygląda?
Pozdrawiam

Tu sa wymiary.

Potem juz reszta producentow od 800 w gore.

a Wy jakie polecacie??
Może jakieś używki?? Może jakieś starsze modele?

Bimarco Dakar... ja mam 180 cm wzrostu i niecale 70 kg wagi i mieszcze sie spokojnie ale racja dobrze to ująłes.. do jazdy czasem nawet jak jest zbyt duzo dojazdowek (tak jak wczoraj na PPAiK) to tylek mowi ze ma dosc ale te kubly smialo moge polecic

Moze Speed 2... Ja mam taki, mam 180 cm i tez niecale 70kg i calkiem dobrze mi sie tym podrozuje i co najwazniejsze nie kosztuje majatku. Zobacz są na allegro

Dobra czyli mniej więcej już jakiś obraz mam za czym sie rozglądać
a jeszcze.. kiedyś przeglądając form widziałem temat w którym było porównanie kubełków z gąbką (taka na końcu siedziska fotela) i bez i teraz pytanie czy ona ma jakieś znaczenie?? tzn. poprawia komfort jazdy(jeśli jeżdżąc w kubełku można o czymś takim mówić ?) a może to tylko zbędny dodatek?? A warto jest szukać używanych i czy zapłącił bym za nie dużo dużo taniej ??

jak potrzebujesz kubełka do jazdy na codzień i czasem do agresywniejszej, ew kjsów to dobry będzie bimarco C.
Jestem od Ciebie 3cm niższy, ale za to 10kg cięższy i jest dla mnie wygodny

Cytat:
2007-10-31 08:33:12, Dar00 pisze:
jak potrzebujesz kubełka do jazdy na codzień i czasem do agresywniejszej, ew kjsów to dobry będzie bimarco C. Jestem od Ciebie 3cm niższy, ale za to 10kg cięższy i jest dla mnie wygodny

Mam to samo zdanie. Bimarco C jest dobrym kompromisem.

tutaj warto także czytnąć:

KLIK

pozdro

Mam 182cm i 70kg wagi, mam Bimarco C i tobie tez takiego polecam. Jakbys byl zainteresowany nowkami to moge miec je po dobrej cenie o czym kilku forumowiczow sie juz mialo okazje przekonac i sa zadowoleni. Szczegoly na priv.