Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2007-10-24 08:10:55 Proszę o opinię chcę zakupić nową ![]() |
![]() piotr0437 TOYOTA DRIVER Corolla E11 Liftback Warszawa | 2007-10-25 09:31:11
Większa piersiówka wystarczy ![]() ok. 1/2 litra na 1000 km. Mój kolega miesiąc temu kupił diesla i na razie jest zadowolony. Podobno "coś" było z tym olejem, ale w sierpniu zrobiono jakąś modyfikację tłoków. Jedno jest pewne RAV4 jest najlepiej sprzedającym się SUV-wem, a jeśli chodzi o bezawaryjność - jest w czołówce. |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2007-10-25 10:10:23 Dzięki, może jeszcze jakieś opinie
|
![]() MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2007-10-25 10:35:52 Ma zaskakująco niskiego Cx-a ![]() |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2007-10-25 11:12:26 nie kumam PREZES |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2007-10-25 11:19:11 Aerodynamika szefie ![]() |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2007-10-25 12:01:50 jasne dzięki ![]() |
![]() MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2007-10-25 12:47:23 Można powiedzieć że nadwozie dopracowane ![]() |
![]() caroll TOYOTA DRIVER Toyota Corolla 1.6 SOL Jelenia Góra | 2007-10-25 19:03:49 Witam serdecznie ! Oj dlugo mnie na forum nie bylo (zdjecia w galerii jeszcze mojej poprzedniej corolli), no ale jestem ![]() Jesli chodzi o najnowsza rav to mysle ze kolega powinien sie GRUBO zastanowic nad jej wyborem . Brzmi to strasznie, ale chyba zrazilem sie do Toyoty na dlugo, jesli nie na zawsze. Do rzeczy.... Jestem posiadaczem RAV4 SOL 2,2 diesel. Przejechane obecnie prze 1,3 roku 44.000 km. To co siedzieje z tym autem to tragedia. Oczywiscie auto jest na gwarancji wiec wszystko wymieniaja "za darmo" . Zatem: świsty w prawych drzwiach od strony pasazera (uszczelka drzwi, wymiana ,efekt:bez poprawy). Uszczelka z ukladzie nawiewu przepuszczala deszcz , czego efektem byl basen w samochodzie ( uszczelka wymiana , efekt: problem rozwiazany), wymiana wahaczy tylnych, bo walily jak w aucie po milionowym przebiegu (wahacze tylne wymiana, efekt: problem rozwiazany), stukajacy uklad kierowniczy (sforzeń ukladu kierowniczego wymiana, efekt: chwilowa poprawa, znowu stuka), haczaca skrzynia biegow, szczegolnie jedynka i dwojka (jeszcze bez analizy w serwisie). Doszlo do tego ze jedynke musze teraz wyrywac jak ja wrzuce..... Olej spala, dolewam litr przed przegladem bo komputer informuje o niskim poziomie. Ostatnio silnik wydaje piszczacy dzwiek, oraz na zimno przy okreslony zakresie obrotow napierniczaja zawory !!!! Wstydze sie przyspieszac na zimno po miescie. Zaczal klekotac (nawet na cieplo) jak stare dobre diesle. Z nagrzewnicy po wlaczeniu smierdzi w kabinie (kiedys tego nie bylo), |
![]() caroll TOYOTA DRIVER Toyota Corolla 1.6 SOL Jelenia Góra | 2007-10-25 19:08:13 cd.... Plastki sa straszne, twarde i skrzypia jak cholera szczegolnie na zimno. Cos zaczyna mi skrzypiec w podsufitce i w tylnych drzwiach. Na pocieszenie musze powiedziec ze wiele z problemow mija po.......rozgrzaniu auta.... Ogolnie syf i NIGDY nie zarekomenduje znajomemu tego auta. Mysle ze wiele z problemow to znak BETA WERSJI (pierwszy rok produkcji) i mina po restylingu. Jestem zalamany. Pozdrowka. PS. Co mnie naklonilo zebym sorzedawal Corolle ? Pocieszam sie ze zawsze moze byc jeszcze gorzej..... |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2007-10-26 12:02:35 Fiat to tylko moja sugestia ale nie planuje zmieniaćź marki puki co ![]() |
![]() sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2007-10-26 12:50:49 Mam znajomego co prowadzi serwis fiata ![]() Krązy opinia ogólna ze samochody wielorazowego uzytku skończyły sie na przełomie lat 2000-2001 , pózniej juz tylko trzepali jednorazówki i coś w tym jest. ![]() Moge powiedziec tyle ze strasznie duzo czesci idzie do Ravk , Hilux , Land... , kumpel znów kupił najnowszy model Corolli i juz dwa razy na gwarancji byl nią i coś mu poprawiali. Na Twoim miejscu zastanowił bym sie nad e12 2001-2005 , ewentualnie ave , tutaj juz jest bez róznicy czy I czy II. Ewentualnie coś z Lexusa ![]() |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2007-10-26 13:04:30 A może Honda ?
Ostatnio mi się podoba CR-V, ale w starej budzie. ![]() |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2007-10-26 13:08:04 A co myslicie o kia ceed, mi sie podoba ogolnie , fajna sylwetka, super wyglada czarna na feldze ladnej , fajne silniki, tylko czy to sie okaze takie dobre auto tego nie wiem ![]() [ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2007-10-26 13:09:04 ] |