[S] 126p felgi 12 komplet, okazja! Opona zimowa 13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
komplet felg w stanie złomowym, czyli slady korozji (bedą dokł. zdjecia), ale proste, niektóre wywazone, 3 z oponami, dwie letnie opony w stanie złym, bieznika mało znaczy się, jedna felga chyba na zimówce Hankook, tzn. to jest zimówka na 99% tylko ze nie jestem do końca pewien, bo jak to wszystko oglądałem przed chwilą to było ciemno już, bieznik jest w stanie bdb!!! jak na tę chwilę 3 felgi do malowania + jedna dokładnie odrdzewiona, pomalowana i wyważona! Za to wszystko 60 zł bez wysyłki, cena do negocjacji, chcę to szybko sprzedać, proszę pytać o wszystko, foty będą!!! Trochę mi zal sprzedawać dobrych felg, ale za uczciwą cenę dlaczego nie ))!!! więc moze byc komplet felg 12 wyważonych i pomalowanych za 80 zł Jeżeli te pójdą to tamte nie i na odwrót!
Jedna opona Stomil nóweczka zimówka 135 R13. Cena 30 zł.
Kupujący felgi otrzymuje gratis!!!!!!!!!!! nowiuteńkie dwa wentle samochodowe!!!
możliwość dowozu do klienta gratis jezeli to bedzie na terenie Dąbrowy Górniczej !!!

[ wiadomość edytowana przez: egonn87 dnia 2007-12-22 18:36:15 ]

Cena za felgi spada do 30 zł

Opona Stomil sprzedana juz!!!
Nastąpiła pomyłka w drugim poście i w pierwszym takze!!! Opona Hankook nie jest oponą zimową!!! Cena za 3 felgi stare + jedna pomalowana wynosi 40 zł bez wysyłki, inaczej to mi się w ogóle nie opłaca niestety! Za pomyłki bardzo wszystkich przepraszam!!!!!!!!!

-hankook z felgą