| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-07-07 01:02:38 Jechałem na działkę. Dopiero co wyjechałem z Warszawy.
W czasie jazdy (80km/h), podczas kręcenia się na fotelu (poprawiałem sobie pasy) pierdyknoł mi fotel, tak że moja głowa znalazła się prawie na tylnej kanapie... oj - "Mięso latało wokoło"! Całe szczęście że miałem ze sobą dużą skrzynkę plastikową, którą włożyłem sobie między moje oparcie a tylną kanapę - w ten sposób dojechałem do celu... Po przyjeździe na działkę poszedłem do chłopa który mieszkał tam we wsi, i zespawał mi fotel za friko... Jest jeden plus tego całego zdarzenia - musiałem wykręcić całkowicie fotel, co pozwoliło mi na dokładne oczyszczenie szyn fotela (syf jak cholera) i nasmarowanie całego fotela WD40 - dzięki temu zabiegowi już mi nie skrzypi na zakrętach![ |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-07-07 01:10:58 Powinienieś to tak zostawić /zdemontowane/...prowadząc z kanapy tylnej miałbyś niesamowitą wygodę i przestrzeń dla kierowcy nieosiągalną w żadnym samochodzie |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-07-07 10:14:08 ja nie kumam jednego. jak na forum cos sie komus zepsuje wewnatrz, to wszyscy od razu zwalaja na podejrzenia seksu w samochodzie |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-07-07 12:40:32 Hehehe znam łukasza nalewno niepołamał tego od własnego cieżaru :lol Lukasz wspieramy cie duchowo pamietaj teraz żeby korzystać z tylnej kanapy jest wytrzymalsza...... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-07-07 13:09:33 Panowie diete trzymać, a seks uprawiać gdzie indziej |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-07-07 13:35:15
Mi chłop zrobił dokładnie tak samo - przyspoawał pod zbyt dużym kontem! Ale nie będę już walił młotkiem w ten uchwyt bo kto wie, może go tym prostowaniem znowu osłabie i znowy mi pęknie?
No właśnie cholera - dopiero po tym jak go wykręciłem, pomyślałem że dużo prościej było by wykręcić go razem z szynami... "myślenie ma przyszość" - z tym że nie wiedziałem w którym miejscu są śruby od szyn? Pod plastikowymi maskownicami? Boże... a ile ja się naklnołem żyby go przykręcić z powrotem! Nie polecam tego zabiegu... P.S. A co de sexu w samochodzie to faktycznie często jest w nim uprawiany, ale nigdy nie robiłem tego na przednich siedzeniach z tego względu, że jest tam niewygodnie w porónaniu z tylną kanapą - a tą tylną kanapę to przydało by się już wyprać czy cuś, bo widać już na niej dziwne plamy i niezbyt ładnie pachnie |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-07-07 14:28:06 |
RICO__ Espero 1,5 LPG Kraina wiecznych lodów | 2003-07-07 17:32:35 hehe, ci w nubirach kombi to maja luksus, rozkladaja siedzenia i maja łóżko, |