126p opony zimowe Ultra GRIP ..Markgum- nalewki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hello !

moto.allegro.pl/item259458956_135_80r12_opony_zimowe_ultra_grip_4_hit_od_ss_.html

oponki wygladają ciekawie, tylko wiadomo ze nalewki - jeździł ktoś na takich ?

bral ktos jakies ine nalewki od tego sprzedawcy ?

prosba o opinie

czy ewentualnie bardziej iść w markgumy ?

[ wiadomość edytowana przez: Porthos dnia 2007-11-02 09:42:10 ]

powiem ci tyle - kupilismy ostatnio z PG i jego bratem 3 komplety nalewek - ja 185/65/14 Profil Alpiner, oni bodajze 195/60/15 Collins Extreme
zarowno ja jak i oni sa zachwyceni, nie mozemy sie doczekac pierwszych sniegow, bo po tym jak te opony jezdza po suchym i mokrym jestesmy pelni podziwu. i to a cene 320 pln komplet.
u mnie opony jezdza w bmw e30, u nich w e34 i do tej pory nikt nie narzeka. zadnych problemow przy predkosciach powyzej 100km/h
chlopaki troche na halas narzekaja ale u mnie tego nie stwierdzilem wogole.
szzczerze polecam szczegolnie ze te oponki mozna okolcowac

te opony są zejabiste, miałem je w malcu zdecydopwanie polecam

Ja mam nadal te zimówki tyle, że nazywają się Profil Inga, wzór ten sam, na suchym trochę pływają ale 135/70 są dość wąskie, poza ty miękkie, ale na śniegu jest bajka, można wjeżdżać w śnieg aż po progi i dają rade.

Te opony to zabójstwo precz z nalewkami!!! jak chesz to mam 2 szt na felgach moge ci wysłać za 50zeta

Przychylam się do wypowiedzi poprzedników. Te opony są rewelacyjne miałem je w maluchu kumpel także. Nie było zaspy aby z niej nie wyjechał. Na mokrym asfalcie też dzielnie się spisywały, na pewno lepiej od dębicy d124. Polecam.

a ja podpowiem ze na allegro sa po jakis takich wysokich cenach

poszukaj na google jest sklep ktory chandluje tylko nalewkami i te same markgumy maja w cenie 40-paru zł i jezeli kupisz 4szt. to wysyłka gratis

strony niestety nie pamientam

Cytat:
strony niestety nie pamientam

Znalazłem cena - 45 zeta sztuka

[ wiadomość edytowana przez: LOBUZ88 dnia 2007-11-02 19:59:30 ]

no własnie to ta strona

co ciekawsze ten sam sprzedawca a 8zł roznicy na oponie i 10zł wysyłka

czyli na komplecie 42zł roznicy

widze ze opinie niezle

ale chodzi mi tez o sprawdzanie sie tych opon podczas upalania - KJS itd

służyłyby też jako szutrówki - czy w takich warunkach komus sie nie rozkleila taka nalewka ?

kiedys mialem okazje chwile pojeździć na "nowy sacz - profil quest" - bardzo pozytywnie mnie zdziwila ta opona

Znajomy kupił kiedyś nalewki do Saxo VTS (oczywiście z myślą o KJSach i sprintach). W sumie to nie narzekał... jedynym minusem takich opon był fakt, że zdarły się o połowe szybciej niż nowe.

nie wiem jak z zimowkami z markumu ale mam znajomego ktory do swojej astry gsi klasy A7 , clio sport A7 i do swojego dupowozu miska evo 8 jak jezdził czy to na jakies treningi czy na jakies upalanie dla zabawy to zakładał markgumy n-rally i dawały rade

moze tak zmienic tamat na "opony nalewki - marka - opinia " ??

jezeli chodzi o markgumy to moge powiedzec tyle ze naprawde warto na snieg kleja sie jak glupie nawet prawie bez bieznika ale jezeli zalapia asfalt niestety zuzywaja sie bardzo szybko

-----------------
Franky Garage

Ja moge napisac tylko to co większośc, troche hałasują i na suchym szybko znika bieżnik, ale w prawdziwych warunkach zimowych dają rade, ja auta używam do jazdy cywilnej i w nim spisywały się super

ludzie a mam pytanie jak zamówić oponki z linku jaki podał LOBUZ88 ????

Ja mam zimówki bieżnikowane, nie pamiętam jakiej firmy ale problemów żadnych z nimi nie mam. Nie są głośne, nawet powyżej 120 km/h. Gdy spadnie śnieg też było ok (wiele osób miało problemy z podjechaniem pod górke w Zgierzu w zeszłym roku jak spadł pierwszy większy śnieg a ja Kancikiem podjechałem bez trudu).

napisałem maila do nich i w odpowiedzi napisali ze można je kupić tylko przez allegro lub www.oponybieznikowane.com a patrząc na ceny to te 45 zł to było netto i w rzeczywistości wychodzi nie ważne skąd po ok 53-55zł/sztuka

no i kolejny sklep ktorego oferta handlowa nie zgadza sie z realnymi cenami

zakupiłem takie dwie oponki i musze przyznac ze trzymają sie naprawde bardzo ładnie i jakość wykonania też nie najgorsza