New User

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, właśnie zostałem nabywcą espero 97r 1.5 poj. z przebiegiem 88tyś. . Ogólnie auto wygląda na przyjazne człowiekowi. Wymieniłem dziś rozrząd - czysta przyjemność 500 zł. (bo rolki też)
Wszystko tyle kosztuje w tym modelu ?
Tak sobie myślę że będę tuaj teraz częściej zaglądał, gdyż już w drugim dniu znalazłem chyba na tym forum że elektryczna szyba niekoniecznie się popsuła a mogą być styki do przeczyszczenia. Tak więc mam nadzieję, że często znajdę tutaj jakąś cenną radę
- widziałem gdzieś na forum wątek o partaczach instalacji gazowych z Bydgoszczy. Czy ktoś może polecić jakiś bdb. zakład w tym mieście ?
Właściwie to miałem się tylko przywitać.
no i spytać o gaz,
pozdrawiam.
CoYoT

Witaj

Witaj dobry pomysł z kupnem tego bolida to obecnie najleprze samochody a na espero.of.pl znajdziesz wszystko by muc się nim cieszyć. Nasz teroryst dba o ten klub ok ok

Cześć !
Fajowo - grono półtora-litrowców powiększa się
500 zł. za rozrząd to taka średnia cena (płaciłem podobnie w ub roku), ale za tę cenę masz spokój na 60 kkm.

Cytat:
2003-07-01 16:31:46, coyot pisze:
Witam, właśnie zostałem nabywcą espero 97r 1.5 poj. z przebiegiem 88tyś. . Ogólnie auto wygląda na przyjazne człowiekowi. Wymieniłem dziś rozrząd - czysta przyjemność 500 zł. (bo rolki też)

Witam serdecznie Jak widac grupa 1.5 znow powiekszyla sie o 1 usera.. hehe

Cytat:

Jeszcze sie zdziwisz

Cytat:
Tak więc mam nadzieję, że często znajdę tutaj jakąś cenną radę

Spokojnie, znajdziesz, znajdziesz

Witam jeszcze raz na forum

Cytat:

Limuzyny zawsze kosztowaly

Cytat:
2003-07-01 17:10:40, torito pisze:
Witaj dobry pomysł z kupnem tego bolida to obecnie najleprze samochody a na espero.of.pl znajdziesz wszystko by muc się nim cieszyć. Nasz teroryst dba o ten klub ok ok

ten podpis to po to zebym nie kasowal i nie edytowal twoich postow ??

Witam klubowicza

Cytat:

Proponuje zrobić to samo w Vectrze B lub jakimś japończyku

thnx za miłe powitanie
widzę że nawet jestem już członkiem klubu espero

DZIEŃ DOBRY WIECZÓR!

Witam serdecznie nowego Esperowego kolegę Forumowego !!

byc moze juz niedlugo ubedzie 1 usera 1.5 na rzecz 2.0

nie wiem jak macie w zwyczaju. Czy powinienem zacząc nowy wątek, czy mogę sobie tutaj pociągnąć

Od wczoraj chodzi mi po głowie wymiana mojego rozrządu. Zastanawiam się czy zostałem w serwisie lekko naciągnięty czy nie. bo od tego zależy czy będę dalej korzystał z usług tych ludzi Chodzi o to czy często trzeba wymieniać rolki od paska?
Moje auto ma przebieg 88 tyś. Ostatnia wymiana rozrządu odbyła się przy 40 tyś (nie mam pojęcia dlaczego )
Mechanik niby pokręcił tą rolką i powiedział że jest już na wykończeniu, no ale kosztowało mnie to ponad 200 zł więcej.
Więc jak myślicie po takim przebiegu należało wymienić rolki, czy zostałem delikatnie wydymany ?
pozdro.
CoYoT

Nie wiem jak to jest w 1,5 ,ale w 2,0 rolki wymienia się dopiero po 120 tyś.....

aaa i jeszcze jedno Chciałbym Cię przywitać tradycyjnym AVE CEZAR

Wg instrukcji pasek co 60 kkm a rolki co 120 kkm. Może się zdarzyć, że rolki trzeba wymienić wcześniej. Moje przy przebiegu 118 kkm były już na wykończeniu !
Zresztą, lepiej zadbać o rozrząd za wczasu, bo może nie dotrwać do zalecanego przebiegu, a wtedy w 1,5 możesz stracić minimum 10 rolek po 200 zł

czesc witamy w naszym klubie czuj sie jak u siebie

zaczyna mi się tutaj podobać
zwłaszcza system - dziś pytanie dziś odpowiedź (znaczy dzieje się dużo na forum i szybko)

Co do tego rozrządu - w związku z waszymi odpowiedziami nie czuję się oszukany , bo w takim przypadku czekałaby mnie wymiana rolek po przejechaniu 30 tyś. więc tak jest za jedną drogą. Thnx za odp. i miłe przywitanie

Cytat:
2003-07-02 01:04:49, Dominik_Olechnowicz pisze:
byc moze juz niedlugo ubedzie 1 usera 1.5 na rzecz 2.0

Zaraz, zaraz

Kiedy nakręciłeś tak szybko ponad 100 tysięcy ?