MotoNews.pl

Skrzynka na akumulator do rajdówki,korektor siły hamowania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalazłem jakąś skrzynkę na alledrogo ale cena 300zł jest chyba kosmiczna jak za nie homologowaną skrzynkę na akumulator.Szukam takiego pudełka ponieważ wrzucam aku do bagażnika a żeby nie raziło to nikogo na BK muszę aku zaadoptować w skrzynkę.
Polecacie jakiś ciekawy sklep gdzie nabędę to taniej niż na allegro? Przy okazji szukam też korektora siły hamowania,hydro rękawa(narazie najciekawszy w cenie do 400zł znalazłem na alledrogo z firmy shift-r) a no i pasy szelkowe z montażem do klatki bo te z alledrogo mają zaszyte mocowania(przynajmniej te do 400zł/szt 3' 4pkt)
Do tematu dorzucę odrazu obrotomierz bo też muszę kupić z shift light i wielkości co najmniej 95mm.
Wszelkie namiary na miejsca gdzie można to kupić w ludzkich pieniądzach mile widziane,nie potrzebna mi homologacja gdyby coś

JEGS

Co prawda z USA ale mają zacne towary,w tym równierz Wilwood'a

Mam taką skrzynkę na akumulator, na Dakarze w 2003 ją puścili więc chyba dobra. Jak jesteś zainteresowany to zapraszam na priv.

reczny z shift r ja mam w moim wozidle, robi robote

Puchacz,masz dodatkowy zbiorniczek w ukladzie,jesli tak to jakiej srednicy masz wezyk miedzy pompa a zbiorniczkiem?Przy okazji podpytam Cie jakiej długości masz szpilki do kół w kancie?

Hemi mam dodatkowy zbiorniczek bo ja do recznego mam osobny układ zrobiony.to jest standartowy przewod taki jak szedl w oryginale ze zbiorniczkow do pompy hamulcowej. Co do szpilek - 80 mm to jest dlugosc gwintu wystajacego z piasty

Hemi mam dodatkowy zbiorniczek bo ja do recznego mam osobny układ zrobiony.to jest standartowy przewod taki jak szedl w oryginale ze zbiorniczkow do pompy hamulcowej. Co do szpilek - 80 mm to jest dlugosc gwintu wystajacego z piasty

A masz foto przewodu wchodzącego w pompe ręcznego?Na allegro widze same szpilki o długości całkowitej 80mm więc od piasty wystawać mi będą z 65mm a chcę wrzucić 30mm dystans więc pewnie za krótkie będą...

Kurczę 30mm dystans na szpilkach... przy tej grubości spokojnie można wejść w przykręcany na stałe

Cytat:
2011-01-05 18:22:04, Garberro pisze:
Kurczę 30mm dystans na szpilkach... przy tej grubości spokojnie można wejść w przykręcany na stałe

takie teoretyzowanie mnie wkurwia!! skąd wiesz z jaką dokładnością to wszystko wykonane jaką wytrzymałość ma te alu..
ja na na pa4 bym minimum 4 centy wykonał dystans na tzw. wymian i to nie żebym się jakoś nad tym męczył czy znał, po prostu dla własnego bezpieczeństwa bo co innego lansować się a co innego rajdować....

Hemi foto calego recznego jest gdzies w moim watku chyba...