Uwaga użytkownik allegro :))))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=255424&type=fb_recvd_neg

ooo Pan Prezes Żyje

Buuuuhahaha... ale komentaz.. Zwała na max Ludzie to jednak maja nasrane w głowach...

Nieźle

kurde mocne hehe mi sie podoba

Ciekawe jaki był powód takiej frustracji??

Niezłe niezłe
Koleś wystawiający ten kometarz ma niezłą wyobraźnie !!

raczej siano zamiast mozgu....
facet dopiero co sie zarejestrowal i juz szumi. MOze i poszlo cos nie tak ale mozna to zalatwic chyba w inny sposob jak sr...ć komus w talerz....czyzbym sie mylil ????

Wooooow, mocne uderzenie tego kolesia co wystawił negatywa

Panowie zwracam sie do was z pytaniem co jesli:

Zamowilem czesci do auta od goscia z Allegro sprawe zalatwilismy poza Allegro. Zaplacilem oczywiscie wczesniej nalezna kwote (posiadam dowod wplaty w tytule za co+priorytet) i na tym koniec. Do dnia dzisiejszego paczka nie przyszla. Podobno zostala wysłana w poniedzialek(29.10) PRIORYTETEM. W takim ypadku jakie jest postepowanie w przypadku oszusta?? Wiem ze zbyt malo czasu minelo ale wole wiedziec wczesniej co w takim wypadku robić.

Gdzie to zgłosić??
Policja??

niech ci przesle ksero lub skan potwierdzenia nadania i wtedy do urzedu a jak nie przysle to na policje.

jak masz na gadu lub w mailach udokumentowane ze robisz z nim interesy i cie wychujal to idz z tym na policje

po drugie poczta sie opierdala wiec poczekaj pare dni

No dopoki nie postraszylem roznego rodzaju ingerencja to nie moglem sie do prosic o skan ale jestem miło zaskoczony gdyz paczka zostala wysłana z dniem o ktorym mowil sprzedajacy. Niestety wpłacilem na priorytet 13zl a paczka leci zwykła

Moze ktoś zna jakis termin na dostawe jaki ma zas..na poczta polska?

Poczta chyba daje juz d..y po calosci Bo ile moze isc przeslka z podlaskiego na dolnyslask ?

Nic dodac nic ujac trzeba teraz tylko na spokojnie poczekac na konkurencje dla ukochanej poczty .

stary miales swieta po drodze, czego ty sie spodziewasz? zwykla paczka teoretycnzie 7 dni roboczych, dopiero masz 5 dzien wiec nie masz o co sie burzzyc poki co

Ja kiedys jak kupwoalem jakeis graty na allegro czekalem na priorytet 10 dni, a jak sie zapytalem pani an poczcie dlaczego tak dlugo to powiedziala ze priorytet idzie do 7 dni a jak minie 14 to dopiero mzona jakies zażalenia skladac do poczty.

ja pierd...jaki papec z ciebie. robisz dile poza allegro a pozniej srasz w gacie ze cie ktos wydymal. panikant ryzykant. troche zaufania do ludzi, a najwazniejsze to troche rozumu.

Zwykła paczka potrafi iśc 2 tygodnie, priorytet tydzień.

Luz do mnie kolo paczke wysłał 31.10 miała (wg pani z poczty) być na wczoraj Jutro pewnie też nie dojdzie Priorytet oczywista...

ja czekam na priorytet od 26.10 i to z bytomia. nie ma to jak nasza kochana poczta, nosz kur... czę

Cytat:
ja pierd...jaki papec z ciebie. robisz dile poza allegro a pozniej srasz w gacie ze cie ktos wydymal. panikant ryzykant. troche zaufania do ludzi, a najwazniejsze to troche rozumu.

Moze ryzykant ale czy panikant to nie wiem swojego czasu wysylalem troszke paczek i wiem ze jak wyslalem priorytet o 10 rano we wtorek to w czwartek wieczorem dostawalem powiadomienie od odbiorcy ze paczka dotarla cala i zdrowa i dzialalo to w dwie strony. Ostatnimi czasy (od kad nastala moda i ludzie wieja do uk itp.. ) wszystko to widze zmizernialo a przekonalem sie o tym juz na 2 paczkach a ta jest 3. Podobno mase ludzi brakuje do pracy na poczcie.

Odnosnie zakupow poza Allegro to tak niestety czasami bywa jak sie chce kupic szybko i okazyjnie zanim ktos inny cie nie przeskoczy. Zreszta takie jest prawo wolnego rynku i prawo czasow obecnych.Kady za groszem goni.

Moja wiara w ludzi troszke oslabla w tym kraju i coraz nowsze i coraz smieszniejsze afery wyhodza odnosnie allegro itp.. internetowych transakcjii a pieniadz to niestety pieniadz.
Szanuje swoj i staram sie dbac o czyjś.

Tak czy siak ciesze sie ze jest w drodze i ze chyba wszystko z paczuszka OK.