Jaki gaz do mercedesa c 200 kompressor

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich, mam pytanie jaki gaz do mojego auta myślałem o 5 generacji ale fachowcy odradzają poniewaz bardzo czesto sie psuje, i ci ktuży zakladali uf instalacje już tego nie robią, więc może 4 generacja da radę, za wszelkie info dziękuję i pozdrawiam. Acha samochud jest z roku 2000r i jest to model w203 z manualna 6 biegową skrzynią.

Witam.
V generacja jest do tego b.dobra i mamy to sprawdzone.
A z IV to polecam VSI Prins . Także sprawdzone.

Cytat:
2007-11-08 22:34:40, markus221 pisze:
Witam wszystkich, mam pytanie jaki gaz do mojego auta myślałem o 5 generacji ale fachowcy odradzają poniewaz bardzo czesto sie psuje, i ci ktuży zakladali uf instalacje już tego nie robią, więc może 4 generacja da radę, za wszelkie info dziękuję i pozdrawiam. Acha samochud jest z roku 2000r i jest to model w203 z manualna 6 biegową skrzynią.

A jak z awaryjnością, bo większość zakładów kture to montowały zaprzestały ponieważ często się psuły. pozdrawiam

A może ktoś wie gdzie w wawie można założyć dobrze gaz 5 generacji, za wszelkie info dziękuje

Witam.
W Wawie montował V generacje ENERGYGAZ.
W razie czego to ze wzgledu na potrzebe cześci to zaczynam robic prywatny import z Niemiec części do ICOMA.
pompy i to lepsze od tych co byly oryginalne juz w tej chwili posiadam. jeszcze nie miałem na nie reklamacji a niektórzy przekroczyli juz 60 tyś. km. na tych pompach.

Cytat:
2007-11-09 21:55:36, markus221 pisze:
A może ktoś wie gdzie w wawie można założyć dobrze gaz 5 generacji, za wszelkie info dziękuje

Dzięki za info, alo oni już chyba zrezygnowali ztego co wiem to cały czas montuje jaszcze gas-pol

Witam dzwoniłem już w parę miejsc i 5 generację mi odradzano ponieważ często się psuje za 4 generację w energy gaz polska firmy prins krzykneli 5200zl i ma chodzić bez zażutu,za 5 generację JTG w gaz pol powiedzieli 3500zł. a więc ktura będzie lebsza do tego samoczodu. pozdrawiam

Chętnie poczytam bo również zamierzam założyć gaz do swojego Mercedesa C 200 Kompressor i zastanawiam się gdzie i jaki gaz zamontować. Do tej pory mam dobrą i złą opinie o gazie. W Hondzie chodził mi super a w Omedze MV6 juz był z nim duży problem. Będę wdzięczny gdzie i czy ktoś już zakładał do tego silnika gaz.

pozdrawiam,