Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2009-01-17 10:55:04 uszczelka pierścieniowa 14x20mm, korek M14
|
7gsi LOB MEMBER wieś | 2009-01-25 20:12:36 prosiłeś o wymiary, więc nie skupiłem się czy to jest wykonane z czegoś innego niż sam napisałeś ![]() |
![]() michals24 DEADSOUL Opel omega B 2,5 TD Rzeszów | 2009-01-25 21:11:45 Nie wiem jak dla Ciebie ale nie prościej w punkcie wymiany??? płacisz za olej i filtr a reszta Cię nie obchodzi ma być wymieniony i tyle- za wymianę się nie płaci. A ile kłopotów i nerwów i czasu zaoszczędzisz ![]() ![]() ![]() |
![]() michals24 DEADSOUL Opel omega B 2,5 TD Rzeszów | 2009-01-26 19:21:34 Powiem tak. Cena oleju w punkcie wymiany w Rzeszowie - tam gdzie ja wymieniam kształtuje się na niższym poziomie niż w sklepach. Firma jest między innymi autoryzowanym dealerem olejów. Cena filtrów ( do wyboru do koloru) dla danego modelu w nornie- nie droższe niż w sklepie. Wymiana gratis. U mnie np. wymiana jest poprzez odsysanie próżniowe- jestem zadowolony. Jeśli u nich wymieniam olej to jadę co jakiś czas skontrolować jego ilość ( po co mam się męczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Martini81 Opel Omega B sedan Oslo Norge | 2009-01-26 20:27:58 Raz (pierwszy) jak Omę kupiłem wymieniałem olej w ASO i nikt się wymianą o-ringa nie przejmował a wtedy jeszcze nie wiedziałem że trzeba, i jeszcze kilka innych rzeczy...z mechanicznych rzeczy to rozrząd i geometrię zlecam serwisom resztę robię sam. |