| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
R_O_Y Sympatyk FEFK Mk VII kombi Inowrocław | 2007-11-19 22:10:21 No właśnie w GHIA bywały podgrzewane spryskiwacze, ale nie mogłem się dobić pod co są podłączane oryginalnie, teraz wiem (całkiem przypadkiem), że lusterka są razem z przednią szybką.
Ostatecznie można dorobić gdzieś wyłącznik i mieć nad nimi oddzielną kontrolę. Pozdrawiam. |
koniuXR3i Przecinak Warszawa/Zakręt | 2007-11-19 22:11:25
a wedle moich informacji lusterka sa z tylnia szyba.... |
R_O_Y Sympatyk FEFK Mk VII kombi Inowrocław | 2007-11-19 22:23:41 Czyli wróciłem do punktu wyjścia, nie wiem nadal (pewne) co jest z czym... Przekonam się jak kupię GHIA to wtedy wszystko ładnie opiszę. |
Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2007-11-20 00:08:51 Hmmmm, ja nie pamiętam już co z czym było, ale zarówno lusterka jak i spryski były z którąś z szyb. Bankowo spryski nie były w momencie psikania płynem, bo choćby to za krótko, a jeśli chodzi o dowód, to za późno już trochę żebym mógł to udowodnić (chyba że spryski zostały na drzewie, bo reszta gdzieś na złomie leży ) ale jak włączałem ogrzewania szyb, to spływał śnieg z lusterek a na około sprsków robiły się ze śniegu jeziorka |
LobsterMan Sympatyk FEFK Focus 2.0 NYSA // MILTON CITY | 2007-11-20 08:47:47 Okej, no to pomysl jest taki, puszczam plusa z po stacyjce ma sie rozumiec, i do przelacznika na szybe przednia aby mozna bylo to kontrolowac. Tera tak jak to wyglada, ktos moze sie orientuje jak wyglada schemat tego przelacznika? co do czego idzie? Chodzi mi o kabelki, jedne od podswietlenia , drugi od diody ze jest wlaczony a reszta? jakby to podlaczyc zostawiajac tylko podswietlenie a dioda zapalalby si ew momencie wlaczenia czyli przejscia napiecia z po stacycjce! To bylby bardzo dobry patent, aha i od spryskow ida dwa kabelki czy to jest tylko plus czy jeszcze moze masa, ale jak ma prad plynac po przejsciu plynu to chyba tylko plus tam jest co? |
surec Sympatyk FEFK Gdańsk | 2007-11-20 09:04:50 |
LobsterMan Sympatyk FEFK Focus 2.0 NYSA // MILTON CITY | 2007-11-20 09:21:29 Piekna sprawa! Dziki Surec. Teraz jakos to pokombinuje zeby podlaczyc. Jak to zrobie to jeszcze zostal czujnik poziomu plynu spryskiwacza ale pod to juz mam oryginalna instalacje, tylko podlaczy czujnik z wtyczki, zyda juz mam bo zmienilem licznik na elektronika wiec heh pelna opcja sie szykuje niedlugo! |