| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Wuniek Toyota Starlet Warszawa | 2007-11-20 04:19:31 Witam
jakis czas temu stalem sie posiadaczem starletki z 89, autko male lekkie i zwinne
na poczatku mialem silnik 1.0 1e ktory szybko zminilem na 1.3 2e "swap" przebiegl tak bezproblemowo ze bylem w szoku, caly osprzet z silnika 1.0 podpasowal bez zadnego problemu okazalo sie nawet ze walek rozadu ma prowadzenie na pompe paliwa i po wycierceniu dziurki mialem 1.3 na gazniku
silnik ten niestety nie wytrzymal powrotu z wakacji prawdopodobnie mialem za mala chlodnice i kiepski olej, final byl taki ze przy 175km/h i jakis 2 min jazdy urwala sie korba i zrobila elegancka dziure
jakis czas temu udalo mi sie dostac silnik 3e 1.5 z toyoty tercel silnik zamontowany bez najmniejszych problemow, normalnie jak klocki lego nawet polosie podpasowaly
silnik siedzi w aucie odpala i wszystko bylo by spoko gdyby nie to ze musze rozkminic od nowa cale oswietlenie, silnik mialem z kompletna wiazka elektryczna i tu moje pytanie i ew prosba o podanie mi linka do jakiegos manuala, poszukuje schematu elektrycznego skrzynki bezpiecznikowej wiazka jest bardzo bogata (el szyby lusterka tylnia wycieraczka pasy itp) a ja potrzebuje wyprowadzic z niej tylko oswietlenie img219.imageshack.us/my.php?image=srodekzm2.jpg img101.imageshack.us/my.php?image=silnikjb2.jpg [ wiadomość edytowana przez: Wuniek dnia 2007-11-20 04:54:59 ] [ wiadomość edytowana przez: Wuniek dnia 2007-11-20 04:57:35 ] |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2007-11-20 14:25:20 Ze schematem niestety nie pomogę ale zapytam za to z ciekawości - ile teraz starletka ma do 100? ![]() |