MotoNews.pl

[K] zderzak przód

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię zderzak przedni do Espero, nieuszkodzony mechanicznie, bez otarć itp. na jego czarnym elemencie.Może być bez poszycia.

Cytat:
2007-11-22 14:33:09, Nerwica pisze:
Kupię zderzak przedni do Espero, nieuszkodzony mechanicznie, bez otarć itp. na jego czarnym elemencie.Może być bez poszycia.

Tłumaczenie : "Kupię zderzak. Może być bez zderzaka" BP NMSP

Ale o ssso chodzi???
O belkę pochłaniającą energię????
A co za różnica czy będzie miała otarcia,czy nie?I tak tego nie widać.
Bo poszycie zderzaka sam wykluczyłeś

Sorry, wiecie jak wygląda zderzak od Daewoo Espero?
Chodzi o ten czarny pasek który przebiega przez jego d ługość żeby nie był pozacierany.
[cenzura] tam z poszyciem, w takim razie cofam to z poszyciem, chodzi o KOMPLETNY zderzak przedni.

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2007-11-22 19:29:31 ]
[ powód edycji: wadza mi odbiła ]

Cytat:
2007-11-22 15:04:59, Nerwica pisze:
Sorry, wiecie jak wygląda zderzak od Daewoo Espero? Chodzi o ten czarny pasek który przebiega przez jego d ługość żeby nie był pozacierany. Chuj tam z poszyciem, w takim razie cofam to z poszyciem, chodzi o KOMPLETNY zderzak przedni.

nie przeklinamy

przejedz pasta TEMPO i po bolu....

Cytat:
2007-11-22 15:04:59, Nerwica pisze:
Sorry, wiecie jak wygląda zderzak od Daewoo Espero? Chodzi o ten czarny pasek który przebiega przez jego d ługość żeby nie był pozacierany. [cenzura] tam z poszyciem, w takim razie cofam to z poszyciem, chodzi o KOMPLETNY zderzak przedni. [ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2007-11-22 19:29:31 ] [ powód edycji: wadza mi odbiła ]

Wiemy jak wygląda poszycie (ja aż za dobrze ). Ten czarny pasek jesty integralną czescią poszycia. Tylko pomalowany na inny kolor. Nie wymienisz tego. Jak małe odrapanie to pasta i ew. farbka. Jak duże - to faktycznie wymiana. No chyba, że jakaś elastyczna szpachla. Ale traktuj wymianę jako ostateczność. Żeby ruszyć zderzak trza sie strasznienamachać. Mnie by się nie chciało. Szczególnie w zimie.

Cytat:
2007-11-22 19:32:29, Navi pisze:
Tylko pomalowany na inny kolor.

Krzysiu,on nie jest malowany.To jest naturalny kolor tworzywa z którego jest zrobiony.

Cytat:
2007-11-22 21:20:03, JaRabbit pisze:
Krzysiu,on nie jest malowany.To jest naturalny kolor tworzywa z którego jest zrobiony.

A właśnie, że nie. Jak zdrapiesz to czarne to wyłazi takie w kolorze bursztynu / silikonu

Cytat:
2007-11-22 21:24:27, Navi pisze:
A właśnie, że nie. Jak zdrapiesz to czarne to wyłazi takie w kolorze bursztynu / silikonu

Hmm .Jak kupiłem zderzak (nówka nie śmigana) to przypadkiem zadrapałem o coś.I był czarny .
Możliwe,że zmieniali tworzywo w trakcie produkcji.Ten co kupowałem była to produkcja 2003 rok i koreański oryginał.

Cytat:
2007-11-22 21:29:11, JaRabbit pisze:
Hmm .Jak kupiłem zderzak (nówka nie śmigana) to przypadkiem zadrapałem o coś.I był czarny . Możliwe,że zmieniali tworzywo w trakcie produkcji.Ten co kupowałem była to produkcja 2003 rok i koreański oryginał.

2 słowa: technologia obejściowa.
Chyba znasz pojęcia "dopuszczenie warunkowe" "działania korygujące" itd.

Cytat:
2007-11-22 21:31:09, Navi pisze:
2 słowa: technologia obejściowa. Chyba znasz pojęcia "dopuszczenie warunkowe" "działania korygujące" itd.

Druk 4M i karta odchyleń

I wszystko jasne

Cytat:
2007-11-22 21:24:27, Navi pisze:

No fakt. Ale z kolei jak zdrapiesz farbę z pomalowanej częsci, to jest czarne pod spodem.

Cytat:
Ten co kupowałem była to produkcja 2003 rok i koreański oryginał.

To jeszcze produkowali w 2003 częsci do Espero?

Cytat:
2007-11-23 05:15:38, Nerwica pisze:

A co w tym dziwnego?

Opony do espero też produkują i to nawet w 2007 roku

Cytat:
2007-11-23 05:15:38, Nerwica pisze:

Częsci do danego samochodu są przeważnie produkowane przez 10 lat od zakończenia produkcji.

Cytat:
2007-11-23 11:23:54, Esperynek pisze:
Częsci do danego samochodu są przeważnie produkowane przez 10 lat od zakończenia produkcji.

ja byłem pewien ze 30lat

Cytat:
2007-11-23 12:27:45, markon pisze:
ja byłem pewien ze 30lat

za 20 lat juz raczej nie bedziedzie za duzo esperolotow...

pomaluj ten czarny fragment zderzaka czarną strukturą...

będzie jak nowy