Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
image_75 HF MEMBER HYUNDAI ACCENT'98 warszawa | 2006-10-30 10:03:05 Witam.
Jeżeli ktoś nie wie, to w autoryzowanych stacjach obsługi HYUNDAI można do 25.11.2006 zrobić bezpłatny przegląd swojego auta. Byłem na takim przeglądzie i wszystko mi posprawdzali. Ale podejrzewam że nie zrobili mi diagnostyki komputera. Bo stwierdzili że nie ma żadnych błędów, a mam problemy z gaśnięciem samochodu w czasie jazdy. Ale ogólnie polecam zrobić taki przegląd. Szczegóły : http://www.hyundai.pl/nowosci.php?n=51 Pozdrawiam. |
![]() karol208 HF MEMBER HYUNDAI SONATA Biała Podlaska | 2006-10-30 16:49:01 Witam.
Powiedzcie jeszcze panowie co oni sprawdzaja bo wszystko sprawdzic to niemozliwe ![]() A juz zobaczylem ale sadze ze i tak wszystkiego nie sprawdzaja ![]() # Kontrola poziomu i wycieków płynu chłodniczego # Kontrola poziomu i wycieków płynu hamulcowego # Kontrola poziomu i wycieków oleju silnikowego # Kontrola poziomu i oleju w skrzyni biegów # Kontrola poziomu i wycieków oleju w skrzyni rozdzielczej i przekładniach różnicowych # Kontrola akumulatora, napięcia ładowania i upływów # Kontrola stanu pasków pędnych # Kontrola stanu filtra powietrza # Kontrola działania i ustawienia świateł zewnętrznych # Kontrola działania zamka centralnego, sterowania szyb oraz lusterek # Kontrola działania podświetlenia zestawu wskaźników i przycisków # Kontrola zestawu wskaźników (ciśnienie oleju, ładowanie akumulatora, etc. # Kontrola działania wycieraczek, spryskiwaczy oraz poziomu płynu # Kontrola działania układu nawiewu i klimatyzacji # Kontrola błędów elektronicznych systemów sterowania (Hi-Scan) * sterowanie pracą silnika * sterowanie układem SRS * sterowanie układami ABS, ESP, TCS # Kontrola stanu układu kierowniczego i zawieszenia # Kontrola stanu układu hamulcowego # Kontrola układu wydechowego # Kontrola stanu ogumienia i ciśnienia w oponach (5 sztuk) # Kontrola stanu powłoki lakierniczej nadwozia i zabezpieczenia podwozia # Smarowanie zamków i zawiasów drzwiowych # Smarowanie uszczelek drzwiowych [ wiadomość edytowana przez: karol208 dnia 2006-10-30 16:51:19 ] |
![]() Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2006-11-03 19:08:45 I to naprawde za darmo???????az sie przejade moim strupem Scoupe ![]() ciekawe co mi powiedzą....... |
![]() krawiol HF MEMBER Hyunadi Accent Zabrze | 2006-11-04 00:46:54 Ja muszę zadzwonić i się umówić bo taka okazja się zapewne nieprędko powtórzy |
Skajor HF MEMBER Hyundai Accent Poznań | 2006-11-05 16:31:34 Które ASO w Poznaniu polecacie? |
![]() termos HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2006-11-07 21:57:24 Umówiłem się w na 15 listopada do Ifamex ma Wawelskiej w Warszawie. Dam znać po przeglądzie. |
![]() awariall HF MEMBER Hyundai Accent sedan Puławy / Wrocław | 2006-11-18 10:51:01 do ktorego aso we Wroclawiu najlepiej pojechac?
|
![]() jaro63 HF MEMBER Hyundai Getz + Uno Wrocław | 2006-11-18 17:36:49
zdecydowanie Pol-Motors. Żadnych problemów |
![]() termos HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2006-11-19 20:38:17 Na przeglądzie byłem, było bardzo miło i porządnie. Kończą mi się klocki a filtr powietrza jest do wymiany, ale za niecałe 2000km mam przegląd gwarancyjny i wtedy to wymienię. Zamki i uszczelki nasmarowane, akurat przed zimą. Okazało się, że światła miałem za nisko opuszczone. I to chyba tyle. |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2006-11-19 22:35:52 W takim eazie do dzieła, dzwonię do najbliżsego serwisu i u,awoa, się na wizytę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() themati HF MEMBER Hyundai Lantra Wysoka | 2006-11-21 20:59:03 Witam!
Byłem dzisiaj na przeglądzie oczywiście wszystko za darmo, ale w serwisie Hyundai Lubin nie pozwolili mi być przy przeglądzie ![]() ![]() Powiedzieli mi tylko ze mam jakiś wyciek z miski olejowej (ale to sam widziałem przy wymianie oleju ![]() ![]() |
Coolio HF MEMBER Hyundai Scoupe SLC Rybnik | 2006-11-22 14:01:28 Witam
Byłem dziś na przeglądzie w Rybniku. W sumie całość zjęła ok. 1 godziny. Poszło sprawnie. Poza drobnymi szczegółami wszystko jest oki. Do wymiany pasek z alternatora i pompy wspomagania. Do wymiany simering - lekko wycieka olej. Pozatym wszystko dobrze. |
![]() awariall HF MEMBER Hyundai Accent sedan Puławy / Wrocław | 2006-11-23 12:29:18 Ja tez jestem juz po serwisie. Srednio zadowolony, zostalo sprawdzone zawieszenie, i elektronika silnika. Natomiast nie zostalo sprawdzone cisnienie w kolach, hamulce, na uszczelkach jest kurz wiec napewno nie zostaly nasmarowane. Czas trwania 2h
Natomiast spotkalem pewnego pana okolo 75l przyjechal swoim getzem na przeglad, samochod 2 letni i przebieg 7tys km ![]() |