| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kiinio TOYOTA DRIVER Cari E Częstochowa | 2007-11-16 18:35:07 Perzan -
Po prawej nie mam żadnych diód, a te po lewej są dwie. Jedna świeci na czerwono, a po strzeleniu z pilota zapala się na żółtą i gaśnie. A ta druga jest przez cały czas czerwona i czerwieni bez przerwy
Nawet zrobiłem zdjęcie ale nie mam swego URL'a żeby wrzucić |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2007-11-17 23:55:50
No to pogadali... |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-11-18 00:35:50 to ci się świeci obok kierownicy (czyli gdzieś w rejonach regulacji świateł) czy gdzieś przy zegarach??
a jak chcesz wrzucić fotke to kliknij sobie klik wgraj fotke i wklej link "dla forum" |
model_art ->Toyota Parking Only<- Nakło | 2007-11-20 19:13:15 Nie wiem o jakich kontrolkach mowa, bo chyba nie o kontrolce od ABS. A że pedał pulsuje i słychać takie "brzdęki" to jak wiadomo najzupełniej normalne (chyba, że nie wiadomo ... więc potwierdzam) |
Kiinio TOYOTA DRIVER Cari E Częstochowa | 2007-11-24 03:17:52 Perzan tak to wygląda...jedna od alarmu a druga świeci sie non stop.
Suchy - po prawej stronie kiery są te diody.. model_art - chyba masz rację, jedyna właściwa kontrolka ABS jest pewnie na głównych zegarach
..nie wiem skąd mi to przyszło do głowy że taka tandetna diodka mogłaby informowaćo super ABS'ie
Ale w takim razie od czego ona jest ta dioda.Też od alarmu ? Klikaj Tu ! |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2007-11-24 23:22:45
Ho, ho, ho... to są jakieś dokładane diody, nic fabrycznego. Jedź po kablach od nich to dojedziesz do jakiejś centralki, modułu czy innego wynalazku. Pozdro. |
Kiinio TOYOTA DRIVER Cari E Częstochowa | 2007-11-25 13:37:48
Jechać po kablach !!?? no to nieżle narazie się wstrzymam od tej przejażdzki...za mało czasu na taką trasę
Może ktoś ma coś podobnego u siebie ? Napisałem wcześniej że pierwsza dioda gaśnie po strzeleniu z pilota. A więc przyjrzałem sie lepiej.Po strzeleniu robi się żółta, a po przyciśnięciu baterii do magnezu gaśnie. Ta druga tajemnicza dioda pewnie też jest od alarmu.. [ wiadomość edytowana przez: Kiinio dnia 2007-11-25 13:39:13 ] |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-11-25 17:36:05 może to jakiś imobiliser albo wcześniej jakiś inny alarm był i dioda została
ostatnia ewentualnośc - Tuning |