| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 13:11:34 Chciałbym w kilku słowach opisać moje "przygody" z p. Darkiem z Międzylesia:
- skasował: 150 (zaliczka) + 970 = 1.120,- PLN (bez rachunku), - zrobił: przegląd, wymiana tłumika tylnego, ogólna regulacja, wymiana uszczelek (tych, które łatwo można wymienić -> głowicy nie ruszał - nie zrobił, a miał do mnie przyjechac jeszcze zrobić (skasował z góry): założenie większej osłony silnika (z nowego modelu Niwki), założenie mocowania akumulatora, wywalenie tych drutów, którymi mi umocował tłumik ( P. Darek umówił się ze mną na wtorek 03/06/24 (na dokończenioe prac u mnie w hali garażowej) i nie przyjechał... Telefonu nie odbierał, do mnie nie dzwonił (choć podałem nr komórki)... Dzisiał zadzwoniłem do niego z innego n-ru tel, to odebrał (poznałem głos), ale... powiedział, że... on nie jest p. Darkiem, ale kimś innym, a ... p. Darek złamał nogę i on mu to przekaże i p. Darek się ze mną skontaktuje... Tak jakoś mam mieszane odczucia... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 13:49:10
Nie no, aż tak mocnych słów to bym na razie nie używał -> zapewne złamał faktycznie tą nogę i dlatego nie przyjechał, ale te kombinacje z inna osobą odbierającą tel. (ma facet przecież dość charakterystyczny głos, a ja az tak naiwny nie jestem...) i nie odpowiadaniem na moje telefony, to niezbyt fajne zagrania... Poza tym nie możesz czuć się w żadnym stopniu winnym, bo namiar dałes mi w dobrej wierze (no chyba..., hie, hie |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-07-01 15:22:58 Znam dobrego mechanika w W-wie, co sie namordowalem z moja samara 1500, wiem tylko ja i mechanik, dzieki jego pomocy nie bylo zle, od kilku tygodni nic zlego sie nie dzieje, ale 240 000 przejechane daje we znaki
Zanim trafilem do wlasiciwego fachowca, tez mialem przygody, ostrzegam przed gosciem o nazwisku Kotanski, warsztat przy Al. Krakowskiej numeru nie pamietam, zdarl ze mnie ostro za skrzynie, 1100 zl, naprawa 5 biegu, ktory zostal zle zrobiony i musialem ponownie lozyc kase. Od kiedy korzystam z uslug Moryca, zdzierstwo nie wchodzi w rachube. Dla zaiteresowanych adres przesle mailem kontakt ze mna kasjan-box@wp.pl |
boreg VW T-23 warszawa | 2003-07-01 15:36:36 Jak jest dobry to podaj na forum namiary. Przetestujemy |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 15:39:18 Co się wstydzisz... Zapodaj dla wszystkich -> głośno (czyt: dużymi literami) i wyraźnie |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 22:19:45
Ponoszę koszty, bo... lubię tą swoją Łaciatkę, a nie dlatego, że śpię na pieniądzorkach (taka tam mała różnica) Poza tym czasami okazuję jednak swoją nadmierną wiarę w ludzi (człowiek tyle razy się już naciął, ale zawsze gdzieś w głębi serca wierzy, że z założenia wszyscy są dobrzy, a ci źli to bardzo nieliczne wyjątki... oj naiwności mariuszowska...) i daję się naciągnąć na niepotrzebne lub zawyżone wydatki... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 22:56:59 Dzięki Paweł |
Remik Łada Samara 2108 Pruszków | 2003-07-01 23:07:22 jak ktos chce to mam niezły warsztat w Broniszach pod w-wa robi wszystko blacharke naprawy i ma dostep do czesci całkiem niedrogo zawsze mozna sie potargowac jak bedzie ktos chciał to podam adres dzis nie wiem bo ja jeżdze tam na pamiec |
boreg VW T-23 warszawa | 2003-07-02 10:51:50 Remik, jak sobie przypomnisz to podaj. Dobrzy i w miare tani blacharze w Warszawie to rzadkosc |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-02 12:20:00 Można by gdzieś stworzyc taką listę punktów serwisowych wraz z systemem ocen (po wizycie -> dajemy opinię: pozytyw, neutral, negatyw i ew. komentarz).
Temat już się przewijał, ale... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-02 12:21:44 ... a p. Darek oczywiście do mnie - jak na razie - nie zadzwonił... Czekam nadal...
Może Mu p. Darek bis nie przekazał wiadomości... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-02 14:26:50
Dlatego też myślałem o czymś podobnym, jak komentarze na Allegro -> po każdej wizycie w serwisie wystawiasz komentarz. Jeśli zakład ma same pozytywy, to z dużym prawdpodob. jest OK (byc może są dobrzy w konkretnych pracach, ale to można poczytać sobie w treści komentarzy). |