Gaz JTG-icom

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich mam możliwość zamontowania tej instalki z krótkim okresem ważności butli za 2700zł a z 10 letnim okresem ważności 4700zl ale niewiem jak ona sie sprawuje czy naprawdy tutaj opisują, ta instalka ma byc zamontowana do mercedesa c 200 z kompressorem z 2000r. I czy wogule da się do tego samochodu nadaje.

markus instalacja jak najbardziej nadaje sie do tego auta.
powiedz gdzie ci w polsce zaproponowali montaż tej instalacji?
i na czym polega taka rozbieżność w cenie instalacji. pytam bo wiem ile ona kosztuje.

cene ni powiedziano w siedlnach wojewudstwo Mazowieckie, a rozbieżność w cenie polega na krutkim okrresie ważności butli a jak dłuższy okres 10 lat to cena jest 4700zł, ale jaki jest ten krutki to niewiem. ale raczej niebęde montowal tego unich bo wydają mi się mało wiarygodni. ale mam jeszcze jeden warsztat tym razem w wawie o nazwie Gaz-Pol w kturym cena za tą instalke wynosi 3500zł, powiec czy to jest możliwe i jaka jest cena tej instalacji u ciebie. Pozdrawiam

croma1, mam jeszcze jedno pytanko jak ten samochod bedzie pracowal na prinsie i ile on kosztuje u ciebie do tego auta. Pozdrawiam

hallo marcus
dwa lata temu gdy firma proton handlowała tym instalacjami to koszt zakupu na 4 cylindry dla autoryzowanego montazysty był dużo większy niż 3500 zl.
jesli ktoś proponuje za tyle montaż tej instalacji to prawdopodobnie chce sie pozbyć stanów magazynowych.
jęsłi chodzi o prinsa to jest to instalacja jak najbardziej OK. do tego samochodu. koszt podam na priv.