| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2003-07-07 20:34:16 Ja to zrobiłem tak:
Podniosłem maskę, ściągnąłem niewielki odcinek uszczelki przegrody silnikowej tak by można było ściągnąć plastikowo - foliową osłonę wlotu powietrza. Teraz wyciąłem odpowiedni kawałek włókniny (takiej jaką się stosuje w niektórych odkurzaczach) i założyłem wszystko w odwrotnej kolejności. Oczywiście aby pozbyć się tego co do tej pory Ci tam wpadło możesz albo przez rozkręcenie układu nawiewu - odradzam. Albo cierpliwie poczekać aż wyleci samo. Możliwe, że wystarczyłoby odkręcenie samego wentylatora wraz z układem dolotowym, ale to dość pracochłonne. |
torito Espero 1.5 GLX 16V Warszawa | 2003-07-07 21:06:46 Właśnie byłem na parkingu i obejrzałem to cudo zrobie tak jak piszesz. Dzieki. PZDR... |
rjsunset Daewoo Espero 1.5 16 ... Kraków | 2003-07-08 17:18:47 moze jakas fotka, bo tez chcialbym to zrobic, tylko z opisu nie wiem od czego zaczac...please |
Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2003-07-08 18:50:53 Bardzo chętnie zrobiłbym i wkleił fotkę, ale nie mam aparatu cyfrowego choć to nie największy problem, większym jest wklejenie zdjęcia na forum. Trzeba podać link a ja nie mam żadnej strony. Jak wiecie gdzie można darmową stronę założyć, bez "wstrętnych" banerów to ją złoże i wkleją fotki. No chyba, że torito nie ma takich problemów i już może takim rozwiązaniem się pochwalić. |
torito Espero 1.5 GLX 16V Warszawa | 2003-07-08 21:32:43
ja już wiem |