Jaki rozstaw śrób i ET maja kółka w nowym Coupe?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Głupie pytanie ale może ktoś wie bo w kilku katalogah szukałem i info brak

5x114,3 rozstaw śrub

a ET przy feldze 17x7,5 wynosi 38

wielkie dzięki

Słuchajcie tak sobie ost.przeglądałem alllegro z myslą o wiosnie i trafiłem na coś takiego:

Felgi do Scoupe na 5 śrub

Felgi jak felgi,rzecz gustu,ale zwrócił moją uwagę fakt,że w wymienionych samochodach do których te felgi pasuja jest Scoupe. Przecież Scoupe maja felgi mocowane na 4 sruby!! Zapytałem gościa i odp mi,że były takie modele które miały mocowanie na 5 śrub Jak twierdzi zależnie od wersji silnikowej,i że tak napewno jest ponieważ specjalnie sprawdził dla mnie w jakimś katalogu. Więc jak jest na w końcu?? Kto mówi prawdę a kto blefuje ??

Cytat:
2007-12-06 21:53:00, pyros pisze:
Słuchajcie tak sobie ost.przeglądałem alllegro z myslą o wiosnie i trafiłem na coś takiego: Felgi do Scoupe na 5 śrub Felgi jak felgi,rzecz gustu,ale zwrócił moją uwagę fakt,że w wymienionych samochodach do których te felgi pasuja jest Scoupe. Przecież Scoupe maja felgi mocowane na 4 sruby!! Zapytałem gościa i odp mi,że były takie modele które miały mocowanie na 5 śrub Jak twierdzi zależnie od wersji silnikowej,i że tak napewno jest ponieważ specjalnie sprawdził dla mnie w jakimś katalogu. Więc jak jest na w końcu?? Kto mówi prawdę a kto blefuje ??

Pewnie były montowane w tych rzadkich wersjach silnikowych 1.6 i 1.8, które można spotkać na allegro i w niektórych katalogach.
Pic na wodę