| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-11-26 02:12:46 Poszukuje od zaraz Poldka silnik obojętny tylko żeby był sprawny i nie rudy oczywiście do przesady ,caro + , czy atu + ,czy zwykły nie ważne musze go mieć jak najszybciej i w rozsądnej cenie nie chce nic z allegro auto musicie znac dostaje propozycje i jade Pozdrawiam |
kylos Klubowy Weteran Audi A4/Opel Corsa C ... Katowice/Piekary Śląskie | 2007-11-26 02:23:06 Sie zapytam, nic nie obiecuje, ale ze sie tez spytam juz nie masz czego szukac??? ![]() W tej cenie kupisz auto jak sie przylozysz ![]() |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-11-26 08:43:54 jak szukałbym czegoś innego to bym pisał szukam Poloneza ( no chyba ze ma kto na obchnieciu Espero do 1500zł ) dodam kilka rzeczy których zapomniałem dodać napisałem " silnik obojętny" chodziło mi o pojemność Poldek ma być autem na dojazdy do pracy i jest na niego przeznaczone 1500zł myślę ze cos kupie w tej cenie najlepiej LPG lub Dizel złota sie nie spodziewam |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-11-26 18:04:48 już nieaktualne mozna zamknąc |