[S] telefon z oferty PLUSA dla firm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Skończyła mi się umowa, więc moge wymienić aparat na nowy w promocyjnej cenie - ktoś jest zainteresowany?
Jeżeli tak, to proszę o info.
Pozdr. P.

A ja mogę Ci przeprowadzić wymianę. Pracuję w Plusie

Pewnie wykładasz kalafiory na półkę w PLUSie hehe

Cytat:
2007-11-28 15:48:09, Cameel pisze:
A ja mogę Ci przeprowadzić wymianę. Pracuję w Plusie

Tzn.?
Zaproponujesz mi lepsze warunki, czy telefon, niż w "moim" punkcie?

Ceny telefonów są wszędzie takie same. Taryfy też. Natomiast nie zawsze proponuje się klientowi to, co jest dla niego najlepsze, bo my też mamy lepszą kasę z niektórych opcji. Mogę Ci dorzucić parasol

Cytat:
2007-11-29 09:53:04, Cameel pisze:
Ceny telefonów są wszędzie takie same. Taryfy też. Natomiast nie zawsze proponuje się klientowi to, co jest dla niego najlepsze, bo my też mamy lepszą kasę z niektórych opcji. Mogę Ci dorzucić parasol

Parasol chętnie, bo ten sprzed dwóch lat już sie trochę "zdezaktualizował"...

A co do oferty - chodzą słuchy, że jak się "postraszy" zmianą operatora (np. złozy wypowiedzenienie), to wydzwaniają i proponują lepsze warunki - prawda li to?

Cytat:
2007-11-29 10:39:16, pyrekcb pisze:
... A co do oferty - chodzą słuchy, że jak się "postraszy" zmianą operatora (np. złozy wypowiedzenienie), to wydzwaniają i proponują lepsze warunki - prawda li to?

Takie rzeczy to tylko w Erze

Sorry, nie mogłem się powstrzymać

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
A co do oferty - chodzą słuchy, że jak się "postraszy" zmianą operatora (np. złozy wypowiedzenienie), to wydzwaniają i proponują lepsze warunki - prawda li to?

Prawda, prawda. O tym się głośno nie mówi, bo wszystkie punkty mają sztywną ofertę i od siebie nie mogą nic dodać, a jak złożysz rezygnację, to dzwonią do Ciebie z działu utrzymania klienta i wtedy może coś wynegocjujesz większego. Tak robią wszystkie sieci, również wspomniana przez SpeedRa Era
Acha, jeśli zdecydujesz się na telefon w momencie, jak po złożeniu rezygnacji do Ciebie dzwonią, to oni przysyłają Ci go kurierem. A z tym różnie bywa. Mam co jakiś czas klientów z reklamacjami wysyłkowych telefonów. A wtedy jedyna reklamacja to odesłanie telefonu, strata czasu i nerwów.

Cytat:
2007-11-30 14:41:01, Cameel pisze:
... Tak robią wszystkie sieci, również wspomniana przez SpeedRa Era

Co prawda telefon mam na firmę (dzięki mamo ), ale jako posiadacz pakietu Era Platinum panoszę się z taryfami jak ostatnia świnia

Pozdrawiam - SpeedR