Zerkopol i bile do malca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ma ktoś z forum jakieś wejścia do zerkopolu ? po ile teraz ko0mplet bili do malca jest ? no i ile trzeba czekać ? może ktoś potrafi przyśpieszyć czas oczekiwania

Nie wiesz ile trzeba czekac, ale juz chcesz przyspieszyc?
Jak nie wiesz ile trzeba czekac i ile kosztuja, to tam po prostu zadzwon moze?

pisałem maila , próbowałem sie dodzwonić , na maila dostałem tylko wiadomośc że ostanie sprzedali w grudniu i tyle

dziwne. jak sie do nich idzie to sa chetni na kazda robote (ci na zeraniu)

byłbym wdzięczny jak byś poszedł do nich i zapytał za ile można kupić komplet i jak długo się czeka ok ? pozdrawiam

ok

A moze byles w zomisie?

nie - jutro bede zlomowal polda dopiero.

To sie skromnie przypominam

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2009-01-27 22:14:35 ]

ja kupowałem w grudniu. komplet 1300. Przyszły na drugi dzień kurierem na ich koszt

OK kupiłem wreszcie bile, przodu maluchowskie a tylne mi przerobili z astry pod malucha. Ale albo ja się nie znam albo z tymi tylnymi jest coś nie tak. NIE WYSUWAJĄ SIĘ . Jeden sie wysuwa powoli ale do końca , a drugi się wusunie 3 do 4 cm i stoi ;/ O CO KAMAN ? Dodam że to są nowe amory

Cytat:
2009-02-06 21:13:32, Karcio86 pisze:
OK kupiłem wreszcie bile, przodu maluchowskie a tylne mi przerobili z astry pod malucha. Ale albo ja się nie znam albo z tymi tylnymi jest coś nie tak. NIE WYSUWAJĄ SIĘ . Jeden sie wysuwa powoli ale do końca , a drugi się wusunie 3 do 4 cm i stoi ;/ O CO KAMAN ? Dodam że to są nowe amory

wszystko jest ok nie panikuj pójda w prace jak je zdejmiesz po 2000km to bedą się wsuwały/wysuwały tak samo

Tak jest jak beton zrobią - ciśnienie gazu jest za niskie aby wypchnąć amor Niemniej jednak powinny działać równo...

po czasie oba się wysuwają , jednak jeden wolniej , ale oba są równo twarde , zobaczymy jak założe na auto sprzet

Ile teraz za przody? Tak jak było - 300/szt?

300zł a tylne przerabiane z astry 400zł

heh mi sie malacz zawsze juz bedzi ekojarzyc z bilsteinem Malec bez bila to jak bez kierownicy

Cytat:
2009-02-06 23:53:44, Pat_kdb pisze:
heh mi sie malacz zawsze juz bedzi ekojarzyc z bilsteinem Malec bez bila to jak bez kierownicy

true