| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-06-23 23:17:57 Ostatnio spotkalem kolege z podstawowy. Nie widzielismy sie z 10 lat. Pracuje w lodzkim serwisie Lady (nazwe przemilcze). I tam wlasnie na niego wpadlem, kied7y przyjechalem na mala naprawe tego co popsulem (uchylanie okna).
I powital mnie slowami: Ty juz k...wa nie miales jakiego auta kupic?! rece mi opadly. pozniej caly czas zartowal, jakie to Lady sa gowniane, a wtorowal mu inny, starszy i na oko b. doswiadczon mecanik. A dzialo sie to pod szyldem stacja obslugi samochodow LADA. to ja sie pytam, czemu oni tam pracuja?! Niech zap... do Mercedesa czy innego dajełuuuuuuu... Osobiscie nieco mnie zniechecili do wizyt w tym serwisie. Na miejscu wlasciciela kopnalbym ich dupska, ale zdaje mi sie, ze pan L. posiadaczy LAD rowniez tam ma... naprawde, b. niekorzystne wrazenie odnioslem, bylo mi nawet nieco przykro. A szkoda, bo serws znany i ponoc ceniony. Naprawiaja niby dobrze, ale szlag mnie trafia na ich komentarze. Jak tak dalej pojdzie, to albo przeprosze sie z poprzednim mechanikiem, albo bede jezdzil do autolady, choc nieco przydaleko...hehehehh PS. dodam, ze za owym kolegą raczej nie przepadalem, i od razu popsul mi radoche z odswierzenia dawnej znajomosci. A juz raz mnie zawiodl... kiedy na balu osmych klas obhaftowal mi garnitur cardina z pewexu ten post jest bez sensu - wiem - ale mam podly dzis humor i musialem sie wyzali, chos od wizyty w serwisie L. minelo 4 dni, wciaz mnie rzuca, jak se to przypomne. Dobrz, ze chociaz w ich sklepiku moge liczyc na mila i fachowa obsluge. To chba wyjatek w tej firmie. A mechanikow to tam bym najlepiej pokneblowal i niech naprawiaja milczac.... dobra, juz nie nudze i przepraszam za nudzenie. |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-06-23 23:23:21 Adasco czytając ten post dochodze do wniosku że za jakiś czas mechanicy z tego serwisu zaczną walić buble. Jeśli tak podchodzą do pracy i reklamy własnej firmy to niech ich szlak trafi. Również się nieco zbulwersowałem! ![]() |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-06-23 23:32:20 W Łodzi na światłach stałem na bordowa Samarka, ktora powozil starszy jegomosc z małżonka, a na tylnej szybce przuwazylem naklejke Lewandowskiego - pomyslalem sobie - ci to maja profesjonalny marketing, ale po tym co tu dzisiaj przczytalem to normlanie załamka. Odziwo w Łodzi spotkałem tylko 2107 sztuk raz, a reszta to byly same Samary w tym jedna jakas zdresiona na maxa ze stojaca na sztorc wycieraczka z tylca i rynna zamiast koncowki rury. |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-06-24 02:31:28 A ja dzisiaj pchałem Golfa nie zaskoczył, potem go kawałek pociagnałem... , wreszcie zaskoczył... , nie mogłem sie powstrzymac od uwagi, nieco złośliwej, by ów pan zmienił sobie autko na porządne...., pan mówił, że to dobre autko... , ten golf tylko raz, no max dwa razy na miesiac..., wtedy zacząłem sie wręcz dusic ze smiechu..., nie, no nie moge..., codzień rano wygladam przez okno, i kiedy widzę swoja Ładę, dziekuje dobremu panu Bogu, ze nie uczynił mnie posiadaczem VW |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-06-24 13:05:57 Nie ma jak Toyota albo ,BMW,ale nie ten najnowszy model serii 7(decha rozdzielcza). Pzdr Grzesiek |
Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2003-06-24 17:46:11 O ku..a u Lewandowskiego takie jaja odchodzą, a tak na marginesie to przecież oni wyszli już z Łady, serwisują bo serwisują ale szyldów to już nie mają. Suma sumarum nieraz robie wózek u Lewandowskiego i jestem bardzo zadowolony a jak któryś coś kombinuje to opierdalam go i już. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-06-24 22:51:02 Bartek, ta ku jasnosci - nie mam nic do jakosci napraw u Lewandowskiego, natomiast wsponiane zachowania mechanikow powoduja, ze jestem do tej firmy silnie zniechecony....A ty miales z nimi jakies przeboje?
a opierd..ć o komentarez nie bylo sensu. Tym bym im tylko dal radoche, ze mine to dotknelo. A ja sie ttylko usmiechalem z politowaniem do nich. |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2003-06-24 23:25:51 Kurde a ja wczoraj byłem na grillu u kolegi i założyłem sie z kolegą (byłem w stanie mocno wskazującym |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-06-24 23:32:27 Hehe
Właśnie wygrałeś dwa litry wódki Niezły ze mnie prorok cooo ??? |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-06-24 23:36:26 Jasiu,jeżeli to 60 konne Polo,to ja na twoim miejscu bym się o skrzynkę wódki założył a nie tylko o 2 litry Pzdr Grzesiek |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2003-06-25 00:06:15 Ale jezdzilem wsumie tym polo i jest to zwawe autko nawet.Rocznik chyba 98 czy 99 w tej juz nowszej budzie ale mysle ze samarka da rade.Najgorsze jest to ze nie moge nic ciekawego trafic.Jest jedna w sochaczewie z 95r ale bez gazu z przebiegiem 59kkm za okolo 7 tys.A ja chcialbym kupic za okolo 6 tys z gazem |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-06-25 00:11:36 Jak kupisz Samarę 1.5 to TY bedziesz miał niezły ubaw z tym Polo - wierz mi 1.3 moze byc gorzej ale chyba też da radę |
dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2003-06-25 00:41:17 Panowie sąsiedzi co do naszego wspaniałego serwisu łady w Łodzi to się za wiele wypowiedzieć nie mogę poza tym że jak kiedyś jadąc na sylwka w góry zajechałem po drodze z putaniem ile kosztowała by wymiana szczęk to nawet cena do przeżycia ale jak gość powiedział że potrwa to co najmniej dwie godziny to zaśmiałem się mu mocno w twarz i stwierdziłem że mnie na lewarku to nie powinno godziny zająć , także tyle z doświadczeń moich z serwisem ale może dlatego że sam wszystko robie i mam ich i d...
Ale chyba niebawem pojade do nich tak dla jaj żeby mi coś przy silniku zrobili np. reg zaworów ciekawe jaką będą mieli minę jak zobaczą 2.0 Jasio a dawaj tego kolesia z polówką do łodzi to ja się z nim pościgam swoim zabytkiem 2103 25-letnim to zobaczymy co wtedy powie i jaką będzie miał minę bo ostatnio lanos 1.6 16v 100km miał wielkie zdziwko jak mnie nie mógł ze skrzyżowania wyprzedzić |
Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2003-06-25 08:26:17 Jak ktoś ściągnie sobie filmik z FTPa pt. "subaru" to zobaczy ździwuenie do potęgi (n) kolesie który ścigał się ze mną właśnie Subaru - jak zapodałem dwójeczke i pedał do deseczki to koleś lekuchno wymiękł - naszczęści mój brat zrejestrował całą sytuację.
A co do Polówki to ja jaszcze moim 1.3 mogę się znim ścignąć o 2 litry wódki. Co do Lanosa 1.6 16 V to niestety mam problemy ze zwykłymi lanosami jest ubaw ale z 16 kami trochę gorzej, jeszcze na starcie jak cie mogę ale od 120 lipa. |