Czujnik poziomu p³ynu w spryskiwaczach i dziwny kabelek.

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
Siemka. S³uchajcie potrzebuje pomocy. Mam kontrolke poziomu p³ynu w spryskiwaczach ale nie nie ¶wieci, a ko³o pompki do p³ynu sa dodatkowo dwa kabelki wolne. CZy musze sobie dokupiæ taki czujnik ??? I 2 pytanie. Potrzebuje siê dowiedzieæ co to za dziwny kabelek. Znajduje sie tam przy g³o¶nikach z ty³u. Taka wsówka. Moze to na zmieniarkê do p³yt standardowy kabelek. Nie wiem. Pmó¿cie

A z wyszukiwarki korzysta³? Napewno nie. Problem czujnika poziomu p³ynu spryskiwacza by³ wa³kowany 25 razy. Nie masz ABS to nie masz czujnika, proste.
Wtyczka w podszybiu tylnym s³u¿y do pod³±czenia dodatkowego ¶wiat³a stopu.

W³asnie szuka³em ale nic nie znalaz³em, a wyszukiwarka gdzie jest Musze sie rozej¿eæ. Dzieki. Mam juz dodatkowe ¶wiat³o stopu. Kolejne nie porzebne No nie mam ABS. Ale co on ma wspólnego z czujnikiem Moze móg³bym sobie taki za³o¿yæ. Jakies kable mam przy pompce.

No dobra ale jeszcze jedna sprawa. By³em przy Esperaku i i patrze, a tam roz±czona wtyczka od kontrolki do p³ynu spryskiwaczy. Pod³aczy³em j¿ i ¶wieci ca³y czas, po mimo, ze p³yn jest nalany po same brzegi. W³aczam wycieraczki i po chcwili przepala sie bezpiecznik. A jak wtyczka jest roz³aczona to dzia³a dobrze ale kontrolki nie ma. Moze to co¶ przy pompce jest nie tak albo co¶...

Ju¿ wiem. Jestem ¶wierzy jak zauwa¿y³e¶ lub nie. Wiêc nie musisz mnie strofowaæ.

[ wiadomo¶æ edytowana przez: Ikarus260 dnia 2007-11-25 15:14:00 ]

Wiesz do czego s³u¿y przycisk "Edycja"? Do tego ¿eby go u¿ywaæ, a nie pisaæ 15 nic nie wnosz±cych postów pod sob±. Poza tym móg³by¶ mniej pisaæ a wiêcej czytaæ? Dziêkujê.

Masz tu rozwi±zanie problemu dwóch wtyczek.

Cytat:
2007-11-25 14:48:30, Ikarus260 pisze:
Ju¿ wiem. Jestem ¶wierzy .............

A co to znaczy

¦wierzy znaczy ¶wierzy na forum

Cytat:
2007-11-27 23:02:32, Ikarus260 pisze:
¦wierzy znaczy ¶wierzy na forum

¦wie¿y siê pisze ¶wie¿y...

Ja przez te b³êdy kiedy¶ zawa³u serca dostanê... Czego teraz w tych szko³ach ucz±...

Cytat:
2007-11-28 15:49:04, lothaar pisze:
¦wie¿y siê pisze ¶wie¿y... Ja przez te b³êdy kiedy¶ zawa³u serca dostanê... Czego teraz w tych szko³ach ucz±...

I o to chodzi³o