[Sz] Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich!
Mój esperak robi furorę wśród taryfiarzy i stąd ten post.
Szukam na prośbę kolegi taksówkarza esperaka, najchętniej z gazem. Jeżeli ktoś z Braci Klubowej chce bądź musi opchnąć samochód, to będę wdzięczny za wiadomość. Zastrzegam, że jestem tylko pośrednikiem pomiędzy Wami a kolegą, nie biorę odpowiedzialności za finał sprawy.

Jeziuuu Wolf zyje

NIech czeka do wiosny moze szpszedam

fakt fakt moj tez od grudnia laduje na taxi...zobaczymy jak sie spisze

Cytat:
2007-11-13 20:35:59, Kula69 pisze:
Jeziuuu Wolf zyje

Żyję Adasiu, ale wiem, że mam zaległości i to straszne wobec Braci Klubowej.
Mam nadzieję, że w najblizszym czasie to sie zmieni i będę częściej na Forum
Pozdrawiam Was Wszystkich!

Cytat:
2007-11-13 22:44:21, Wolf_Gliwice pisze:
Żyję Adasiu, ale wiem, że mam zaległości i to straszne wobec Braci Klubowej. Mam nadzieję, że w najblizszym czasie to sie zmieni i będę częściej na Forum Pozdrawiam Was Wszystkich!

W niedziele Wawa jedzie na Sląsk wiec masz szanse sie poprawic

Cytat:
2007-11-13 17:48:55, Wolf_Gliwice pisze:
Jeżeli ktoś z Braci Klubowej chce bądź musi opchnąć samochód, to będę wdzięczny za wiadomość.

Mój ojciec też się do Omy przymierza, więc mam do opchnięcia jego Espero:

96/97r (chyba 97 ale nie pamiętam teraz dokładnie)
2.0 full wypas (skraplacz od klimy do wymiany - a dzisiaj dostaje nową chłodnie wody i jest po wymianie końcówek i drążków - ogólnie mech. bdb)
LPG IIgen. - żadnych problemów.
Granatowy met. - ogólnie blacha nawet ok - poza dołami drzwi, tam jest kiepsko...

Jest do obejżenia codziennie w..... Augustowie
Za 3999 PLN od ręki

Nie drogo jak na full i w 2.0

Cena wydaje mi się REALNA i chce go sprzedać a nie sprzedawać...

Cytat:
2007-11-16 13:16:23, Dicer pisze:
Cena wydaje mi się REALNA i chce go sprzedać a nie sprzedawać...

tez mi sie tak wydaje,ze cena oki ja za swojego wycyganilem 2450 i to za takiego parcha,ze ho ho...ale kupil go handarz i wystawiony jest teraz na alledrogo za 4500 naiwniak...

Ja za swojego bede kciał z pińć koła na alu na stali ciut mniej ale czas i rynek pokaze

tez jest skraplacz do wymiany i osuszacz

Wolf dojrzałam do sprzedania i swojego bobasa, czyli espero. Jest do wzięcia juz teraz.
Poza tym teraz jest to pilna sprawa.

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2007-11-21 14:43:34 ]

Cytat:
2007-11-21 14:36:31, Kiniusia pisze:
Wolf dojrzałam do sprzedania i swojego bobasa, czyli espero. Jest do wzięcia juz teraz. Poza tym teraz jest to pilna sprawa. [ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2007-11-21 14:43:34 ]

Tylko byś dała świeższe fotki do tego ogłoszenia, a nie takie chyba jeszcze podczas tego małego remonciku u Czarka_Reja.

Cytat:
2007-11-21 15:07:18, Esperynek pisze:
Tylko byś dała świeższe fotki do tego ogłoszenia, a nie takie chyba jeszcze podczas tego małego remonciku u Czarka_Reja.

Kolego przyglądnij się dobrze fotkom. A nie siej propagandy.

cena wysoka ale samochodzik wyglada przyzwoicie - na twoim miejscu poprawiłbym fotele bo to niestety robi negatywne wrazenie - robi sie to naprawde latwo o ile sciagniesz skóre z fotela - klej i nitka i jest jak nowe

Cytat:
2007-11-21 15:42:37, Kiniusia pisze:
Kolego przyglądnij się dobrze fotkom. A nie siej propagandy.

Przyjrzałem się. Nic nie sieje, a fotki nie są zbyt aktualne, bo drzewa są zielone, a przebieg licznikowy z przebiegiem ogłoszeniowym rozmija się na korzyść licznika.
A poza tym z ta ceną to raczej dalej chcesz sprzedawać niż sprzedać, ale to Twoja sprawa i się nie wtrącam.

Lol

8 koła.

Kinia zejdź na ziemie

To ma 200 kkm będzie się pięknie pieprzyć...

Panowie odpimpajcie się, delikatnie mówiąc. Każdy z Was ma lub miał espero, więc doskonale wiecie jak mają się te auta. Pozostawcie krytykę dla samych siebie. A cena jak to cena,,,,szkoda tylko, że nie czytacie dokładnie ogłoszenia to raz, a dwa nie zamierza codziennie gonić z aparatem fotograficznym by co tydzień uaktualniać foty i stan licznika. Auto uzywam codziennie i robię nim bez mała prawie 200 km dziennie. Dlatego lojalnie piszę w ogłoszeniu jaki jest przebieg wozu.
Poza tym jak kupiec się ma znaleźć to i tak się znajdzie dziś lub w innym czasie.
Więcej optymizmu chłopaki z klubowej paki.

Panowie i Panie (Panowie niedowiarki, piję do: Esperynka i Zlotara ) ESPERO Kiniusi sprzedane dziś o godzinie 10.00 rano. Kupił go starszy pan napalony jak grzałka w czajniku .
Espero będzie jeździło po Bieruniu nadal z naklejką klubową i napisem Kiniusia. Wykazywałam dobre chęci i wolę by zerwać naklejki, ale pan powiedział, że z tym do łózka się nie chadza . Powiem, że łezke nie jedną i nie dwie uroniłam kiedy mój synuś odjeżdżał.
Ale cieszę sie, że go sprzedałam i mam nadzieję, że starszemu panu wóz bedzie służył jeszcze dobrych kilka lat.

Przy okazji dziś upiekłam dwie pieczenie na jednym ogniu. Po sprzedaniu espero zakupiłam renaulta lagunę kombi 1,9 DTi.
Czadowy wózek.

Cytat:
2007-11-25 20:31:41, Kiniusia pisze:
Przy okazji dziś upiekłam dwie pieczenie na jednym ogniu. Po sprzedaniu espero zakupiłam renaulta lagunę kombi 1,9 DTi. Czadowy wózek.

który rok ta Złomguna i za ile bo też sie przymierzam powoli

Cytat:
2007-11-25 21:22:48, Kula69 pisze:
który rok ta Złomguna i za ile bo też sie przymierzam powoli

Z profilu wyczytałem, że '99. Gratuluję i życzę bezawaryjnej jazdy.
Piotr'ek- masz konkurencję.
A za ile poszedł Esperak?