24 listopada 2007 40-to lecie fiata 125P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
doszly mnie słuchy ze wczoraj było 40sto lecie fiata 125p

Nie wczoraj.

28.11.. będzie.

[ wiadomość edytowana przez: jacekes dnia 2007-11-25 15:12:49 ]

dokładnie tak jak mówisz, nawet w teelekspresie mówili o tym, ale czy była jakaś imprezka gdzieś zrobiona?? jakiś cichy zlot hehe...takie ciche te 40 lecie

W srodę w Muzeum Techniki będzie otwarcie wystawy poświęconej 40-leciu, link: www.muzeum-techniki.waw.pl/index.php?page=ekspozycje/czasowe/125p.
Ma być pod pałacem kultury udostępniony parking dla właścicieli 125p. Szczegółów nie znam.

[ wiadomość edytowana przez: jacekes dnia 2007-11-25 15:31:57 ]

w sobotnim wydaniu Dzień Dobry TVN z tej okazji pokazali krótki felieton na temat kanta, takie tam małe wspominki, rzut kamerą na trzy fiaty (z czego jeden ten który startował w MOnte Carlo), krótka rozmowa z kierowcą fiata, dziennikarzem z tvn turbo, parę faktów z historii, ogólnie mało konkretów no ale program na żywo to program na żywo, dobre chociaż i to

ps.Kinga Rusin pozdrowiła wszystkich kierowców/posiadaczy kredensów przekazuję zatem

taaa... widziałem to co pokazał tvn. Zachowanie Rusinowej spowodowało u mnie opad rąk do samej ziemi.

Wybieram się do Wawki na otwarcie tej wystawy. Jeżeli ktoś z regionu chciałby się zabrać, to zapraszam - mam jeszcze dwa miejsca wolne.

No to stuknęła... czterdziestka.

to ide parcha odkopać z zaspy , niech wie