BC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Panowie czy ktoś może wie jak podłączyć BC do kompa aby były wyświetlane takie komunikaty jak spalanie chwilowe i średnie!!! Szczegółowe informacje!
Z góry dziękuję

ale o co dokladnie chodzi?? Jak podlaczysz BC to masz wszystko

...z BC wychodzą dwa przewody które powinny być podłączone bezpośrednio do kompa! Jak wiadomo przy kompie przewodów jest duuuużo, które przewody połączyć?

Rozumiem ze wczesniej miales zegarek a nie BC?
Chyba nie zawsze tak latwo da sie wlozyc BC zamiast zegarka.

właśnie... zegarek ale co ciekawe w komorze silnika znalazłem kostkę która wychodzi z kompa. Na wejściu na pięć przewodów na wyjściu trzy, kolejna ciekawostka to kolor przewodów te wolne w złączu mają taki sam kolor jak te wychodzące z BC. Czy to przypadek?

Wszystko juz było. Zamiast toczyć jałowe dywagacje nie prościej z wyszukiwarki skorzystać?

coś

coś niecoś

a to już tylko dla zaawansowanych

Kieleczek- "wszystko już było"- co było?!!! Moje pytanie dotyczy jednego konkretnego problemu.
"zamiast toczyć jałowe dywagacje..."-zamiast pisać bzdury przeczytaj dokładnie pytanie!!!

Cytat:
2007-11-28 20:32:51, Dziedzic pisze:
Kieleczek- "wszystko już było"- co było?!!! Moje pytanie dotyczy jednego konkretnego problemu. "zamiast toczyć jałowe dywagacje..."-zamiast pisać bzdury przeczytaj dokładnie pytanie!!!

no musze wtracic.. to pytanie to jakis belkot. Ktos zadaje sobie trud zeby na to odpisac a Jasnie Pan raczyl sie wkurwic.

Cytat:
2007-11-28 20:32:51, Dziedzic pisze:
Kieleczek- "wszystko już było"- co było?!!! Moje pytanie dotyczy jednego konkretnego problemu. "zamiast toczyć jałowe dywagacje..."-zamiast pisać bzdury przeczytaj dokładnie pytanie!!!

jak to mawia jeden kabaret "żenuła"...

Ostatnio mamy jakiś wysyp dyrektorów - czyżby nowa fala?

..."dziękuje" za odpowiedzi, a może coś na temat!!!

Cytat:
2007-11-29 22:54:53, Dziedzic pisze:
..."dziękuje" za odpowiedzi, a może coś na temat!!!

Widzisz kolego, nie sztuką jest zadawać pytanie i czekać na odpowiedź.
Sztuką jest zadać sobie trud i poszukać odpowiedzi...
Poza tym wystarczy wziąć do ręki schemat i wszystko jasne się robi.