Barbórka Cieszynska

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. kto był na barbórce??? ja wlaśnie przyjechałem i jestem nawet zadowolony.... 6 maluchów z tego 4 jechały punto s2000 lancer subaru citroen c2r2 i jeszcze pare innych. ogólnie fajnie

Robiłem jako safety tuż przed metą lotną OS2,5,8. Powiem tak - Jurek Tomaszczyk ma jaja ze stali, a z mózgu ma wymazany czynnik o nazwie strach. WIELKI RESPECT DLA TEGO CZŁOWIEKA! Czy objeżdżanie maluchem sejów, C2 VTS, astry, kadetów itp jest normalne?

Co się stało z Kopim, że nie dojechał?
Gratki dla wszystkich maluchowców

Kopi zatarł Motor na 5 odcinku a szkoda bo prowadzil w klasie
Wielkie gratulacje dla Jurka, twój maluch jest jak dziewica (bo si enie dupcy) jeszcze raz wielkie gratki,
dawajcie jakies fotki

wykasuj z tej listy bo tym C2 jechał Żabinski, musi on duuuuuuuuuuzo potrenować.Bardzo kompaktowy rajdzik: jakies subaru, lancery, s2000 kilka minut smutnych osiek i maluchy fotki jutro

Nie zmienia to faktu, że Jurek szedł pełną bombą Fajnie też jechały 2 pugi - Szeja i Piotrek Baran (z resztą widać po czasach).

Byłem w piatek na rynku w Cieszynie było Extra szkoda ze dzisiaj siedziałem na uczelni bo musiało byc extra. Mam foto z piatku postaram sie zapodac jak najszybciej

Waldek składa parcha aż miło

Mrożon - wyjście boczkiem

Chłopaki jesteśmy z wami ! ! ! ! !

Tutaj foto z piatku nie sa idealne ale sa
Cieszyn

[ wiadomość edytowana przez: skamils dnia 2007-11-25 13:35:53 ]

ja teraz wrocilem bylo niezle a kadet dlatego byl z tylu bo walnal w pole potem zapodam foty

Przyczyna wycofania kopiego na http://kopirajdy.com/

Na Barborce bylo poprostu slodko tylko szkoda ze malo autek... Bylem na safecie mialem 3,6,9 OS
Co do Tomaszczyka coz koles nie boi sie smierci, kto go zna ten to powie Co do pana Żabinskego musi duzo trenowac... Heble poprostu miodzio tylko szkoda ze to ich ostatni sezon

malec Tomaczszyka - on jest poszerzony - a jak z przepisami ? w PZM kwalifikuje sie po prostu jako RWD 1 czy jeszcze inaczej ?

dlaczego ostatni sezon ?

malec Jurka nie jest poszerzony a co do końca to jest koniec klasy RWD-1 ma nie być jej już w przyszłym sezonie

ale jestem ślepy, albo juz nie wiem co, ale widze tutaj wyciągniete nadkola

zgadza się nadkola są rozwinięte ale to nie są poszerzenia tylko seryjne nadkola wywinięte, zresztą zalezy jak na to patrzeć regulamin widać nic do tego nie ma ponieważ Jurek jeździ cały zcas a jakby coś było nie tak to by go nie puścili przez BK

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2007-11-25 23:24:00 ]

Z tego co pamietam to na pierwszym bk od jurka dowalili sie tylko do nadkoli.Jednak auto dopuscili bo uznali ze w homologacji niedokońca widać kształt nadkoli.Ale wg.zał.J można tylko zaklepac lub wyciać kante(rant) która wystaje do srodka nadkola.

tez bylem w tym roku. s200 fajnie jezdzi. maluchy dobrze obsadzone(czemu nie jechal sosnowski? )
Szkoda tej 750-tki Kopacza jak pisaliscie ze sie zatarl bo juz na gorze zar bylo widac ile motor daje.
tomaszczyk widac ze na swoich smieciach bo przegral tylko chyba pierwszy odcinek a puzniej klepal weteranow.

szkoda tylko ze tak malo zalug bo cieszynka podumiera

napiszcie co z sosnowskim bo go niewidzialem

NA gorze zar z tego co mi wiadomo kopi jechal innym silnikiem, a ten ktorym teraz startowal to raczej 750 nie bylo

Koniec wspolpracy z pilotem i tyle

wiĘcej fotkÓw, wiĘcej fotkÓw, wiĘcej fotkÓw, wiĘcej fotkÓw,

a moze jakies filmiki ?:>