[s]125p halogeny chrom, pompa oleju , zderzak przód inne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
halogeny chrom "cyce" jeździły w moim zielonym kancie , nalot z rudej do wypolerowania , chrom nienaruszony z żarówkami
40zł

pompa oleju ohv nowa
60zł

pompa paliwa 125p/łada z wajchą do ręcznego napompowania paliwa z baku
20zł

gaźnik mechaniczny fiat 125p/polonez , bez podciśnienia , kupiłem jako nowy , nieużywany , jeździłu mnie w dohcu jak go docierałem , sprawny ma przejechane z 5000km , połowe na lpg połowe na benzynie , zero luzów , prawie nowy
70zł

zaciski hamulcowe przód 125p/polonez NÓWKI z tłoczkami i gumkami cena za pare 180zł

bak do kanta , sprawny , bez korozji , pare wgnieceń
20 zł

reflektory z garami niemieckie do 125p/polonez
para 30zł

lampy klasyk , jedna w zasadzie nowa , reszta taka sobie
40 zł za wszystkie

dwa liczniki do 125p okrądłe
35zł za oba

zderzak przedni do MRa , stan bdb , chrom igła , od spodu czarny od konserwacji , na wierzchu tez plamy z konserwacji
cena 100zł

wszystkie ceny do niewielkiej negocjacji+koszt przesyłki

Wzialbym te lampy klasykowe. Na zdjeciu jest tylko jedna. Ile ich masz i czy tylko postojowko-kierunki ?

w sumie chyba 5 sztuk pozycji , z czego jedna chyba nówka - nie widze żadnych uszkodzeń , reszta taka sobie

i za 5 zeta tył

No to biere.

Wezme ta nowa, dwie lepsze z uzywek (dwie pozostale sobie zostaw albo wywal - mozesz co najwyzej klosze wyciagnac i mi dac) i ta tylna tez wezme.

Nie wim czy odnajde tak latwo na privie namiary na Ciebie. Bylbys w stanie podeslac ulatwiajac mi szukanie ? To przeleje Ci kase.

Poprosilbym Cie o wyslanie tego na adres pod Opolem.

Ja wziąłbym tył i borys tutaj do Ciebie prośba-czy mogła by zostac wysłana do Ciebie pod Opole a ja w poniedziałek następnego tyg. odbiorę wszystkie graty lub nawet w niedzielę mogę odebrac bo jest kjs w dąbrowie

Hemi , ja ten tyl klepnalem co do gratow. Mnie teraz nie ma w domu czyt w Polsce.

Moze bede w okresie miedzyswiatecznym to sie zgramy.

sorrki nie doczytałem Blady jeśli chcesz wywalić te lampy których nie chce borys to ja bym je przygarnął.

klasykowe lampy przód(pozycje) i tył sprzedane

up