[K] sprężyny i amortyzatory tył/przód 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tylko okazyjnie i tylko nowe/ używane miesiąc, dwa, najlepiej amory KYB lub Delphi. Jezeli komuś nie zalezy na cenie, to chętnie "przygarnę". Nie spieszy mi się z tym, więc na razie szukam okazyjnie. Muszę mieć tez w miarę dokładne zdjęcia! Pozdro!!!

takie rzeczy to tylko w Erze

ja mam przednie amortyzatory delphi , zrobilem na nich moze 500km, sa w dobrym stanie , gwinty tez sa OK. Cena ok. 20zł , chyba ze odbierzesz osobiscie to zejde do 15zł .

Przodyy nowie Magnetti Marelli (czyli to co oryginal we wloskich fiatach) mam po 27 zł /sztuka.

Koledze rajserowi podpowiadam żeby sobie pooglądał zakończone aukcje na allegro. Z księzyca nie spadłem!!! Poza tym robi OT jakby nie było!!! Wszystkich zainteresowanych uprzejmie prosze o podesłanie zdjęciaków na maila- egonn87@o2.pl WSTĘPNIE ZAKLEPUJĘ!!! Nadal poszukuję elemntów zawieszenia tylnego takich jak silentbloki, spręzyny, amortyzatory KYB Kayaba

[ wiadomość edytowana przez: egonn87 dnia 2007-11-22 20:19:44 ]

up

czemu uparłes sie na KYB? tak tylko chciałby mwiedziec bo akurat siedze w tej branzy i mam swoje zdanie na temat tej firmy ale zdradze Ci to dopiero jak mi napiszesz czemu koniecznie chcesz ta KYBe

a ja np nie kumam po co szukac silentów na forum jak w pierwszym lepszym sklepie kosztuja grosze