Wojskowe pozdry dal forumowiczów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siema chłopcy i dziewczeta!!!
TU CHCE SIE PRZYWITAC PO WOSJKOWEMU WIEC

CZOłEM FORUMOWICZE!!!!!

ludzie nie idźcie do wojska , lepiej sie uczyc dla siebie a nie dla kogoś i i tak sie nic z tego nie ma

wojsko to sciema, nauka bzdur itp

kto moze to niech nie idzie

brakuje mi kolegów i znajomych

dziś miałem przysiege. w pon już jade spowrotem i tylko szef kompanii wie kiedy wyjade znowu.
pozdrawiam wszytskich i do zobaczyska

ps. pisze tak bo nie wiem jak pozdrowić lepiej kazdego ze znajomych.
trzymajta sie i sukcesów na koniec sezonu. ja już nie posmigam w tym roku

bizer trikolor- koles bez strachu

wojsko to zawsze byla kupa dla nieudacznikow, kto mial troche w glowie szedl na studia. Ty bizerku przynajmniej stawiasz sprawe jasno ze to lipa a s atacy co sie spuszczaja bo pojezdzili terenowym starem

hehe racja
ja robie prawko na c w woju ale teraz wiem ze lepiej było to robić w cywilu i do woja nie iść.

No czolem Janeczku , Dziadzi zostalo jeszcze 141DDC
Ciebie gdzie wygonili? ja w Brzegu jestem niedaleko Wrocka.
Je**c MON

to choć zrobisz sobie prawko na C, bo sa ludzie co po wojsku w sumie nic nie maja po za tym że nie muszą już przed nim uciekać...zobaczymy co PO zrobi bo ma być ponoć wojo zawodowo i na to licze. A rzeczywiście jest wiara co sie podnieca ze tam fajnie było ale jak sie im spyta czy drugi raz by poszli to mówią nie...ciekawe dlaczego.

pozdro...

ps. mam nadzieje że masz mydło w płynie

Bedzie zawodostwo bedzi eporzadek. sa tacy co lubia w blocie sie tarzac ale czemu kazdego zmuszac? ja na szczescie osikalem system

z wojskiem roznie bywa

jest taki kumpel co sie doborwolnie zgloisil bo bardzo sie tym jaral, uruchomil jakies tam sowje kontakty zeby dostac sie do porzadnej "stalowej" jednostki po to aby zwizac sie potem z armia zawodowo, sprawa wyglada tak ze do dzis pomimo jakis tam refernecji i pochwal nie moze dostac takiego etatu jaki by go interesowal

czyli z armia w skrocie sprawa wyglada tak jak nie chcesz isc to cie na sile wezma a jak chcesz do nich trafic jako ochotnik to sa wieczne problemy i olewactwo - ot typowa polska rzeczywistosc

ja się najprawdopodobniej zgłoszę dobrowolnie do woja w przyszłym roku po licencjacie ze względu na to żeby mi przypadkiem później planów nie pokrzyżowali.. wolę mieć to już załatwione

pozdrowienia do wojska!

Cytat:
2007-12-02 13:45:52, Pat_kdb pisze:
Bedzie zawodostwo bedzi eporzadek. sa tacy co lubia w blocie sie tarzac ale czemu kazdego zmuszac? ja na szczescie osikalem system

albo ciebie osikali

Uniknięcie służby wojskowej podstawowym i zaszczytnym obowiązkiem obywatela

Cytat:
2007-12-02 15:42:52, bartong44 pisze:
albo ciebie osikali

z kategoria a raczej ja na nich sikałem. a ty kiedy pojdziesz? czy tez praca za barem odracza??

ja juz baru od roku nie widzialem
znam takich co maja a bez paragrafu chcieli isc bo roboty nie maja to ich nie wzieli

ja na brak roboty nienarzekam od 16 roku zycia. ale nie o tym temat. fakt jest taki ze wojo powinno byc zawodowe. a tak sie tylko marnuje pieniadze podatnikow i zdrowie mlodych ludzi.

z tym wojskiem to różnie. wielu moich znajomych, którzy wrócili z woja wykazuje dość pozytywne zmiany [z bezmózgich dresików zrobili się dość odpowiedzialni i poukładani kolesie] i na prawdę nie żałują służby. z drugiej strony powołanie potrafi spierdzielić życiowe plany. także armia zawodowa chyba będzie najlepszym rozwiązaniem

Cytat:
2007-12-02 22:30:42, Pat_kdb pisze:
z kategoria a raczej ja na nich sikałem...

ja tam w młodości intensywnie trenowałem piłkę kopaną w GieKSie, czego efektem jest zniszczone kolano i kat. D

sie gra, sie ma

nic nie robilem mam E

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2007-12-03 10:43:43 ]

tym E to bym sie tak nie chwalil ewakuowany z kobietami, dziećmi i starcami

nie no żartuję ale za E to kumplowi prawko zabrali bo się okazało, że na jedno oko nie widzi

a mi nic niedolega, tzn zdrowy jestem, a moja kategoria to pomylka lekarska

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2007-12-03 10:57:45 ]

POSZŁO JUŻ INFO NA KOLETEK, A PARE DNI WSZYSTKO CI KONIK POPRAWIA