Profanacja Besti

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Profanacja
Jak tak w ogole mozna:
- profanowac na oko zdrowa Bestie
- byc takim debilem i robic takie filmy...

Z drugiej strony, Bestyjka mocna jest Nawet mozna nia drzewa (Bogu ducha winne) kosic...

hehe....dali czadu....

Cytat:
2007-12-03 00:38:59, fatboy82 pisze:
Profanacja Jak tak w ogole mozna: - profanowac na oko zdrowa Bestie - byc takim debilem i robic takie filmy... Z drugiej strony, Bestyjka mocna jest Nawet mozna nia drzewa (Bogu ducha winne) kosic...

biedne drzewka

Fatbot popatrz jak w starciu z omega wylgada scirocco :d

Ja tam uwazam ze oma o niebo lepiej wypadla

Pabelo zaden ze mnie bot tylko boy
Co do wytrzymalosci to test przeszla bardzo pomyslnie, po tylu zderzeniach, wycinkach drzew nadal mozna bylo nia spokojnie jezdzic Jednak fakt pozostaje faktem, ze profanacja niewybaczalna nastapila i sroga bedzie kara

Cytat:
2007-12-03 00:38:59, fatboy82 pisze:
Profanacja Jak tak w ogole mozna: - profanowac na oko zdrowa Bestie - byc takim debilem i robic takie filmy... Z drugiej strony, Bestyjka mocna jest Nawet mozna nia drzewa (Bogu ducha winne) kosic...

Filmik dobry

Fatboy, wszystko można, na tym polega święte prawo właśności A to czy się to komuś podoba czy nie, nie ma akurat żadnego znaczenia

PS. wychłostaj "winowajców" witką po siuraku to na pewno drugi raz nie sprofanują Jedynego Słusznego Auta

Immo to juz nawet nie kwestia gustu, po prostu mi sie serce krajalo jak widzialem co robia z Jedynym Slusznym Autem

Wiem ze mozna robic co sie chce, ale mogli by wziac BMW do tego, lepiej by pasowalo

Oj taka mala literowka kolego Bocie

A mi sie to nawet podoba

Immo ok, prawo własności tak, a że się serce kraje to inna para butów.
Ale szkoda drzewek, żywe w końcu były i długo rosną.

PS. Fatbot jest super

Cytat:
Immo ok, prawo własności tak, a że się serce kraje to inna para butów.

E tam, za bardzo się rozczulacie panowie nad kupą żelastwa

Kiedyś widziałem film na którym jakiś artysta dał do sprasowania nowe Porsche 997. Czytając komentarze ludków nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że gdyby dostali autora w swoje spocone łapki to by go pożarli żywcem. Dlaczego - bo miał taką ochotę/kaprys/wizję i zgniótł swoje własne auto?

Odrobina dystansu do tematu nie zaszkodzi

Cytat:
Ale szkoda drzewek, żywe w końcu były i długo rosną.

Nie bój żaby, są nadal żywe , drzewka nie takie strzały wytrzymują Panie Zielony

Cytat:
2007-12-03 15:17:44, Wiktorzi pisze:
PS. Fatbot jest super

ech

Z dwojga złego to dobrze, że przynajmniej nią pośmigali po lesie
Zawsze mogła skończyć tak kompresja do mp3

"A" można przeżyć - dobrze , że "B" nie profanowali

Immo, jeżeli ktoś dba o auto trochę bardziej to go będzie denerwować każde takie zachowanie. Pamiętacie dzidka ? To to samo. Tu tylko plus dla kolesi, że zrobili to bez zagrożenia dla innych.
A zielony nie jestem, po prostu nie uznaję bezsensownego niszczenia przyrody. Bo drzewka niestety nie przeżyły.

PS. sry Fatboy, nick to nick i nikt tego nie kwestionuje, ot przez czeski błąd wyszedł równie ciekawy nick.

Jak sie tak bulwersujecie to proponuje obejrzec cos ciekaweszego
mielonka 1

[ wiadomość edytowana przez: homer171 dnia 2007-12-03 23:37:36 ]

pelen sadyzm...
Dobrze ze to nie Omeszka

Cytat:
2007-12-03 23:29:11, homer171 pisze:
Jak sie tak bulwersujecie to proponuje obejrzec cos ciekaweszego mielonka 1 [ wiadomość edytowana przez: homer171 dnia 2007-12-03 23:37:36 ]

ale jednak ma problemy z gryzieniem... za to TEN nie ma zadnych z blokami silnikow

Cytat:
ale jednak ma problemy z gryzieniem... za to TEN nie ma zadnych z blokami silnikow

z tym że bloki żeliwne pękają jak czerstwe bułeczki..
ale ten co zjadł samochodzik zrobił na mnie wrażenie..

odglos jakby szklo pekalo

Cytat:
ale jednak ma problemy z gryzieniem

No niby ma problem. ale pomysl podczas konkretnego wypadku auto zostaje w całosci ale zniszone. a to ma taka siłe ze mieli wszystko bez zadnego problemu. tylko jesli cos sie zakleszczy to wtedy obraca w druga strone w celu poluzowania i znowu...