Smierdzi paliwem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siema klubowicze mam pytanie jaka moze byc przyczyna tego ze gdy włacze dmochawe co jakis czas przez ok minuty smierdzi paliwem i przestaje i tak jest co jakis czas(mimo ze jade na gazie ) na paliwie jak jade jest to samo. prosze o pomoc . pozdrawiam

Może to >> klik <<

gdzies przy wtryskach moze Ci wezyk padac albo cos...

nawigator5 dzieki za stronke to bylo to!!! cieklo mi paliwo z oringów kupilem nowe takie same ale nie umiem wcisnac to tak zeby blaszke zakrecic.. moze ma tkos jakis pomysl jak to wsadzic i zakrecic?? bo ja sie silowalem godzine. pozdrawiam

..szybko Ci ta naprawa poszła

...posmaruj o-ring towotem i wciskaj go poprzez np ...okręcanie ...musi wejść albo ruchy podobne do kamertonu

albo jeszcze lepiej... jedno i drugie

Wyjąć włożyć ...męska rzecz

Chyba, że kupiłeś za gruby o-ring to się z...... a nie włożysz

jak dostalem od ciebie link przeczytalem wszystko i poszedlem sprawdzic a rozkrecenie trwalo 5 min zadna filozofia. ale zalozyc jest ciszko jutro sie bede mordowal dziekuje jeszcze raz pozdrawiam narazie espero uziemione porazka

[ wiadomość edytowana przez: grzeskoespero97 dnia 2007-11-16 23:55:06 ]

sprawa zalatwiona wszystko gra paliwo nie cieknie pozdro

Pozwolę się podpiąć do wątku. Otóż odkryłem, że u nas też zajeżdża paliwem, ale tylko przy włączonej dmuchawie i na postoju z włączonym silnikiem bądź przy bardzo wolnej jeździe, ale wystarczy się pokulac 20 km/h i już jest wszystko OK. Jeśli to to samo, co u Nawigatora, to prosiłbym tylko o jakieś fotki, gdzie to znajduje się w 1,8.