IV generacja co wybrac

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
ceny instalacji od 2500 do 4600 u Glensk w Pszczynie w zaleznosci od firmy.
Silnik ktory ma byc zagazowany to 2.0 128 KM (3sfe) avensis rok 99
silnik ten rowniez wystepowal w carinie ale moc mial 133KM
Jak radzicie ktora wybrac?
czym sie rozni landi od landirenzo (jakos tak)
czy warto ta za 4600 prince?
polska instalacja byla chyba najtansza....-2500

Ja mam instalacje KME diego sekwencja. Na gazie zrobiłem 15 tys km jak narazie nie miałem zadnych problemow. Instalacje regulowałem sobie sam. Spalanie w silniku 1.8 7A-FE utrzymuje sie na poziomie 11 litrow LPG.

Pzdr

oszczędzisz dostaniesz w du...
wrzucaj prinsa i nawet sie nie zastanawiaj, lub vialle.

Cytat:
2007-12-17 18:02:57, manymany pisze:
Witam ceny instalacji od 2500 do 4600 u Glensk w Pszczynie w zaleznosci od firmy. Silnik ktory ma byc zagazowany to 2.0 128 KM (3sfe) avensis rok 99 silnik ten rowniez wystepowal w carinie ale moc mial 133KM Jak radzicie ktora wybrac? czym sie rozni landi od landirenzo (jakos tak) czy warto ta za 4600 prince? polska instalacja byla chyba najtansza....-2500

Zakładaj Staga300 w dobrym warsztacie. Do tego wtryskiwacze MagicJet. Przy dobrym montażu i regulacji nie będziesz żałował, a pieniądze zaoszczędzone po rezygnacji z Prinsa przeznacz na wakacje

Ja ostatnio poprawiałem prinsa. Jesli ktos zle zalozy to i prins bedzie zle chodził. Ja Polecam staga300 tylko najwazniejsze dobranie pozespołów i montaż to podstawa do poprawnie działajacej instalacji. Wpierw poczytaj o montazu i problemach. zapytaj ludzi ktorzy maja takie auto jak maja nawiercone kolektory jak reduktor wpiety dlugosci wezy. Nie jedz do polecanych warsztatów przez lajików sam wybadaj temat.