Agencja reklamowa w krakowie - wycinanie ploterem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie w krakowie jest jakaś agencja/drukarnia co wydrukuje grafike na folii i wytnie po krawedzi?

Wiem o jednej, w sumie to na rogu Radziwiłłowskiej i Zamenhofa, bardziej przy Zamenhofa.

Jeszcze na Piłsudskiego 28 plotują, na folii pewnie też.

I jeszcze we Wieliczce są godni polecenia SAMART

dzięki wielkie

A na rogu krowoderskiej i alei Słowckiego tez wycinają w dodatku pracuje tam pilot z PPZM wiec zna dobrze sprawe. A druga rajdowa drukarnia jest na Jerzmanowskiego 44 prowadzi to z kolei kierowca rajdowy.

na krowoderskiej bylem. wytną dowolny kształt ale nie zrobią grafiki.

Jak bardzo to skomplikowany jest kształt.

Może tylko wykombinować wypolotowanie, a dociąć samemu, różne kształty nożyczkami cieliśmy.

Jak tak bardzo potrzebujesz wyplot i wycięcie to moje dwie pierwsze opcje raczej odpadają.

We Wieliczce myślę podołają, tylko nie wiem czy to nie za mała robota może być dla nich, namiary masz.

Jak ten koleszka z Jerzmanowskiego się bawi w rajd i reklamę to też powinien mieć odpowiedni sprzęt (czyt. ploter tnąco-drukujący).

kolo 100szt w sumie potrzebuje. jedne bardziej skomplikowane "lepa PZM" inne mniej. nic popytam jutro i zobaczymy co zalatwie.

ło panie , ja robie teraz w takim biznesie i wiem ze 100 sztuk malo kto wytnie , a jak juz sie podejmie to rzuci cene jak za 500 lub wiecej

driffter a ile koszuje druk na folii siateczkowej (na auto - szybe) od metra?kw?

Cytat:
2007-12-04 22:39:08, DRIFFTER pisze:
ło panie , ja robie teraz w takim biznesie i wiem ze 100 sztuk malo kto wytnie , a jak juz sie podejmie to rzuci cene jak za 500 lub wiecej

Tak źle to nie jest, a bardziej zależy to od tego jaki materiał dostaną, jaki im dasz pliki gotowe z wektorem, to roboty z tym mają tyle co nic i tak jest najlepiej z nimi się ugadać.

Jak mają obiekcje co do opłacalności tego co chcesz, to pytasz, jakie pliki potrzebują i czy jak dostaną takie gotowe, to zrobią.

Kolesie we Wieliczce są dość sensowni i da się dogadać.

Pat, Ci z Wieliczki SAMART mają cenniki na stronie, a plotują na wszystkim.

PAT , nie mam pojecia , zajmuje sie kolportarzem glownie, drukowanie sie komus zleca i nie bawimy sie w naklejki , tylko gazetki i reklamy rozne