| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bRq 126p Zielona Góra | 2003-07-08 22:14:31 z tego co ja slyszalem to musi byc widocznosc do tylu 180* czyli musisz miec 2 lusterka.
a folia musi miec atest i nie moze byc 100% czarna |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-07-08 22:29:40
buahaha boczne w przednich drzwiach do 30% ale nikt tego nie moze sprawdzic wiec legalnie to na razie chyba tylko piecowe z Technicolor'u. BTW wie ktos ile to kosztuje?? |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-07-09 23:26:00
Nie zgodze sie z Tobą. Firma Technicolor przyciemniajaca szyby piecowo przyciemnia legalnie rowniez przednie boczne szyby (czołowej oczywiscie nie wolno):
Nie sądze żeby pisali nieprawde bo przekret na taką skale bylby chyba zbyt ryzykowny. Oczywiscie nie mam 100% pewnosci co do tej legalnosci ale jeszcze ni slyszalem/czytalem zlych opini na temat tej firmy. ps. Moze ktos zechce zadzwonic do tej firmy i zorientuje sie co do kosztow tej operacji? Ja w godzinach pracy nie mam czasu niestety a zeby na kom dzwonic to nie mam tyle kasy |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-07-09 23:48:49 Co do istnienia "INSTYTUTu SZKŁA I CERAMIKI Oddział Zamiejscowy w Krakowie" chyba nikt nie ma wątpliwości, a na stronie Dział Badań Wyrobów Szklanych jest troche o przyciemnianiu szyb samochodowych np. wzory znaków homologacyjnych, wzór "zaświadczenia o instalacji folii samochodowej", oraz Wykaz folii, które mogą być montowane na szybach bocznych pojazdów, znajdujących się w polu widzenia kierowcy i wykaz firm uprawnionych do oklejania szyb samochodowych -zarejestrowanych i odpowiedzialnych za zgodne z przepisami stosowanie zezwolnia (wg stanu na dzień 8 marca 2003 r.) - w/w firma technicorol jest tu np. na pozycji 217.
To chyba wszystko wyjaśnia i rozwiewa wszelkie wątpliwości co do tematu przyciemniania szyb. [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-07-09 23:55:30 ] |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-07-10 16:44:14 A, no to bylo male nieporozumienie. Jest jak mowisz Wielki Bracie |