Nio i po ATS-ie w TORUNIU.!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka jestem już ze zlotu w domu.!
Było jak na mój gust SUPER ale podkreślam ja miałem zakwaterowanie w osrodku wczasowym ci co mieli niamioty pewnie niezabardzo beda zadowoleni..

Impreza wielka Liczba Esperaków 3 sztuki + 2 niezżeszonych + w sobote dojechał LEGO.....

NIo ciekawe co teraz powie nasz Moderator oczywiście go niebyło nio i liczba członów niebyła dwócyfrowa wiec jak składasz korone..????

Fotki wrzuce to dam linka i moze jakiś opszerniejszy komentaż.!!!

Narka opalony, zmęczony ale szczęśliwy Adminek.!!!!!!!!!

a chcesz ?

Adminek większość cieszy się, że tam nie pojechała

A ja nie byłem. Przyznaję się.
Natomiast dzisiaj czytałem relacje w Wyborczej i nie wyglądało to chyba za wesoło. Goście się pouwalali i były wypadki, tak, że skrócili imprezę. Sorry, mnie to nie kręci.

Cytat:
2003-06-30 12:15:09, Adminek pisze:
Hejka jestem już ze zlotu w domu.!
Było jak na mój gust SUPER ale podkreślam ja miałem zakwaterowanie w osrodku wczasowym ci co mieli niamioty pewnie niezabardzo beda zadowoleni..

Impreza wielka Liczba Esperaków 3 sztuki + 2 niezżeszonych + w sobote dojechał LEGO.....

NIo ciekawe co teraz powie nasz Moderator oczywiście go niebyło nio i liczba członów niebyła dwócyfrowa wiec jak składasz korone..????

Fotki wrzuce to dam linka i moze jakiś opszerniejszy komentaż.!!!

Narka opalony, zmęczony ale szczęśliwy Adminek.!!!!!!!!!

a chcesz ?

nie dzieki

A tu mały fotoreportaż z ATS

http://www.ats2003.prv.pl/

Adam fotki wszystkie obejżałem są świetne. Przede wszystkim jakość jest b.dobra no i wybrałeś co ciekawsze wózki..
Ja niestety (albo stety) byłem na wyjeździe służbowym i w sobotę nie dalbym rady, po trasie ponad 400km w jedną stronę, jechać kolejnych kilkuset kilosów..

Tak to prawda..... z perspektywy spania w namiocie nie wygladalo to najlepiej... juz dusilem sie od tego kurzu...... a ciagle napieprzajace glosniki i ta cudowna muzyka... powodowaly ze mialem zupelnie dosyc. burdel, burdel, burdel.......

Tak, do Torunia to tylko na pierniki

sahel chcieć takie felgi jak mieć Adminek. Gdzie kupić i ile kosztować?

na internetowy bazar blada tważ.!!! allegro sie nazywać i tam duza kupa srebrn3ej stali do wyboru.!!!! ja dać dobra cena 600 zlociszy z przesyłką ja tanczyc tanczyc tanczyc ciesząc sie taniec szerokiego lacia...

sahel zaraz sprawdzić i potem opowiedzieć.
Czy tylko pewne te felgi z allegro? (nie być one pokrzywione?)

co wy palić że tak głupio gadac?????

ja też chcieć

felgi być żyleta.!!!!!! równe jak preria.!!

Ja pić dużo ognista woda z kaktusa i mi tak palma odbijać...!!!

Gdzie mozna te felgi zobaczyć?? ja tez chce

ja znaleźć sklep w Warszawie z takimi felgami ale nie mieć czasu żeby tam pojechać. Może w weekend.
Sklep jest przy Olbrachta http://www.felgus.com.pl/[addsig]

Ja podać linka do strona gdzie być oferowane takie felgi jak ma Adminek i jak ja mieć:

"ATS"-y za 600pln 4 sztuki

ok. 1940 na TVNie będzie reportaż o ATS Toruń - zapraszam do oglądania.....

Reporterka programu TVN byla wscibska, niegrzeczna i nie wiedziala za bardzo o co chodzi w imprezach tego typu.
Wypadek, ktory mial miejsce, z pewnoscia byl ewenementem. Pomysly Pani Redaktor do nadzorowania imprezy przez Policje sa wg mnie niedorzeczne. Moze ograniczyli by predkosc samochodow do 60km/h, zapieli wszystkim pasy, zarekwirowali wiekszosc samochodow- bo nie spelnialy one warunkow homologacji...itd..
Takie stanowisko sprowadza sie do likwidacji imprez tego typu, ograniczenia wolnosci i braku poszanowania dla prawdziwych fanow motoryzacji...
Uff - sorry za wylewnosc, ale czasem az mnie glowa boli, gdy slysze, jak baba gada sama nie wie o czym, a potem liczy kase za udany wystep w TVN.

Jak zawsze TVN = Wszystko krzykiem

Wszyscy dali dupy i tyle...

CO TO JEST TO ZIELONE !!! ???

FOTO 1 --> str2 !!

JEZAAAAAAA ale WYPAAAS