| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Brudek HF MEMBER Hyundai LANTRA Warszawa | 2007-12-19 21:50:12 Witam
Potrzebuje niesamowicie wielkiej porady informacji i pewnosci. Problem tkwi w programie komputerowym do hyundai o nazwie "MMCd wersja 1,8g" juz tlumacze co nabroilem lecz nie mam pewnosci czy to tym nabroilem. Stalem na parkingu czekalem na dziewuche i sie bawilem tym programem podlaczonym do auta poraz 10000 ) wczesniej uzywalem tylko zczytywania parametrow i opcji TEST ale teraz wyprubowalem cos nowego i 5 min przed ta zabawa auto na benzynie zapalalo pieknie wylaczylem silnik poklikalem w tym programie i za nastepne 10 minut juz nie moge zapalic na paliwie ((((((( to znaczy jak prubuje zapalic na paliwie to chechla chechla i nic a jak zapale na gazie dodam obrotow i przelacze na paliwo to chwilka i buuuu (gasnie) ( juz tlumacze co klikalem.
A wiec wlaczajac program odpala nam sie jego okno z zakladka MMCd po kliknieciu na ta zakladke pojawia sie nam do wyboru albo TEST albo DEBUG. Ja wcisnalem to 2 DEBUG czego nigdy do tad nie ciskalem )
i wzialem wyszedlem z programu bylo tam mnustwo ruznych cyferek i literek wiec nie klikalem w nic. Dodam Ze moj kabel auto palm nie jest zasilany 12V. Pytanie ogromne CZY MOGLEM COS TYM PROGRAMEM NAPSUC ???? CZY TO ZWYKLY PRZZYPADEK??? |
Brudek HF MEMBER Hyundai LANTRA Warszawa | 2007-12-19 22:26:30 Wstyt sie przyznac ale chodze po foorum i czytam ODCIECIE POMPY !! i sobie przypomnialem zakladalem odciecie pompy paliwa i pomyslalem moze kopnalem przez przypadek i sie wylaczyl wylacznik i co ........... tak KOPNALEM I SIE WYLACZYLO na szczescie ))
Jak mozna to lepiej usunac temat niech nie zasmieca POZDRAWIAM WESOLYCH SWIAT. |
BartBartez HF MEMBER Coupe/Accent Gryfino | 2007-12-20 09:26:38 Dobre...... |
karol208 HF MEMBER HYUNDAI SONATA Biała Podlaska | 2007-12-20 18:37:09 Do twojego ECU nie da sie wgrac innych parametrow. wiec pstrykaniem nic nie popsuje sie.
Ale zbieg okolicznosci awarii jest zabawny ![]() |
Brudek HF MEMBER Hyundai LANTRA Warszawa | 2007-12-20 21:25:36 Panowie to jest lepiej niz zabawne a jak ja sie wkurzylem ze sie cos zestralo w aucie ))) Teraz sam sie z tego smieje ))
Pozdrawiam |