[S] 2 klapy z EL i maske [O] bude z 126 igłe !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam dwie klapy z eleganta, stan BDB. cena za szt. 20zł. Preferuje odbiór osobisty.

Maska z mojego malca z Eleganta. cena 20zł:

Buda w stanie idealnym blacharsko nadal aktualna,obspawana, wzmocniona. oddam za darmo tylko spisac umowe, papiery na 899ccm. ierzcie póki jest, potem będziecie narzekać jak ktos będzie potrzebował a ja swoje zdąże pociąć Naprawde buda w idealnym stanie ! ! !

budę wstępnie klepię, gdyż nie wiem jak z transportem wykombinuję ale mam nadzieję że coś mi sie uda załatwić, odbiór tylko w Bielsko-Białej? Ale wtedy maskę tez bym wziął więc też wstępnie zaklepię (co by było do kompletu)

[ wiadomość edytowana przez: tomek_inc dnia 2007-12-10 23:52:36 ]

ustalmy termin do 24grudnia, z dniem 28 grudnia buda jedzie na złom jeśli nikt jej nie zaadoptuje. (prosze nie zmuszajcie mnie do tego )

jakby nie drugie oc i drugi przeglad w roku wzialbym ją
z reszta waham sie

mozesz mi podrzucić klape : ]

ta z mniejszą ilością zgrzewów na łączeniu

Gdyby buda była pod 2 gary....

cały czas klepię, jak rozmówię się z DHLem i się dowiem czy mi przywiezie (bo zz tych ich warunków wynika że powinni), i ostatecznie dam odpowiedź

Cytat:
2007-12-11 19:56:49, tomek_inc pisze:
cały czas klepię, jak rozmówię się z DHLem i się dowiem czy mi przywiezie (bo zz tych ich warunków wynika że powinni), i ostatecznie dam odpowiedź

nie mozesz wziac przyczepki z wypozyczalni?

ja mogę nawet dostawczakiem pojechac ale szkoda go tłuc i płacic za paliwo, skroro można miec taniej i łatwiej

akurat po bude to chyba lepiej zebys pojechal, obejrzal, i nie martwil sie ze Ci ja ktos obije podczas transportu...

no dobra, DHL to fiuty nie chcą przyjąć zamówienia bo za dużo już mają Qba daj czas do czwartku

daje link do pełnej galerii malca bo dostaje sporo pytań odnośnei zdjęć. GALERIA w budzie przegląd i ubezpieczenie skończyły się we wrześniu.

chłopaki ni3 gniewajce się, ale czy jak chcę sumę około conajmniej 2500zł za to nadwozie? bo dostaje pytania na priv o takie szczeguły i tak co poniektóży wybrzydzają jakbym chciał na niej zarobić BUDA JEST ZA DARMO, przepraszam że wyszlifowałem lakier i chciałem do niej wsadzić 1.2MPi Vspeed

jak nikt inny jej nie będzie chciał to ja tą budę biorę, a co mi tam

przykrością rezygnuję

dobra, umowa spisana na Dave'a. Buda nieaktualna. Pozostaje maska i jedna klapa.