Łada w F1!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

i na dodatek na kombinezonie kubicy

KLIK

No i to jestem rad.
Na F1 patrze juz od roku 1998, kibicowalem talko Häkkinenovi i nastepnie Räikkönenovi. Teraz nie wiedzialem komu kibicowac, bo lubie staj McLaren, ale kiedy tam bedzie Hamilton, to chyba nie moge McLarenu kibicowac.
To chcialem w tym roku kibicowac Renaultu, bo jest to bardzo slawianski tym: Polak, Rus i Czech No a teraz, kiedy Lada sponsoruje, to juz wiem, ze w 2010 roku kibicuje Renaultu.

Tutaj tekst, ktory pisalem juz miesieczem u nas na forum:
Docela dost je mi momentálně sympatickej Rendlík, teda hlavně díky jezdeckýmu složení: Polák Kubica (tomu už tak lehce fandim dlouho), Rus Petrov (že by akcionář AvtoVAZu si chtěl vylepšit imidž v Rusku?) a testovací jezdech Čech Charouz. Tak podstatný slovanský zastoupení nemůžu jen tak přehlídnout

Ha, znaczek bedzie i na bolidzie!? - stane sie fanem F1

Logo Łady bedzie na bolidzie i kombinezonie tylko kolegi Kubicy z teamu Renault. Prawdopodobnie.

Jeszcze mam pytanko... co znaczy "na bolidzie"? To moj slownik nie wie... To jest helm czy cos inne?

Bolid - samochód-wyścigówka

Lady bude logo na auto a oblek jediný přítel Robert Kubica z týmu Renault. Asi ano.

czy cos takiego

Cytat:
2010-03-03 13:03:50, Leszek_Gdynia pisze:
Logo Łady bedzie na bolidzie i kombinezonie tylko kolegi Kubicy z teamu Renault. Prawdopodobnie.

Prawdopodobnie musi być na obu, ponieważ przepisy stanowią iż bolidy muszą być takie.
Chociaż z drugiej struny o ile pamiętam, mercedes sponsorowany przez koncern tytoniowy west w krajach w których obowiązywał zakaz reklamy umieszczał stylizowane imiona swoich kierowców: Kimi i David.

nie volkswagen, nie opel ale ŁADA....

trochę dziwne by to było jakby Opel albo VW reklamowały się na Renault...to tak jakby BMW reklamowało się na Mercedesie, a Renault jakby nie patrzeć ma wkład w AvtoWAZa więc było to logiczne posunięcie jakby nie patrzeć...równie dobrze by tam logo Dacii mogło być