[Pony 93"] Montaż autoalarmu z zamkiem centralnym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy posiada ktoś jakas przykladowa szczegolowa instrukcje samodzielnego montazu zamka centralnego z alarmem w Pony? Moze tez byc dobra strona internetowa ze zdjeciami szczegolowymi kazdego kroku. Bylbym wdzieczny za info.

Instrukcja w zestawie z alarmem ma tak dokładny schemat że nic więcej nie jest potrzebne żeby założyć. Jedyne kłopoty jakie można napotkać to miejsce zamontowania siłowników od centralki a reszta to tylko ciągnięcie przewodów wg schematu z instrukcji.

No niby jakas instrukcja jest ale nie jest taka znow dokladna jak dla mnie bo nie oryginalna tylko z neta chyba wzieta i z pliku worda druknieta A jak sie nie zakladalo nigdy to sie nie wie co i jak

kolego co za filozofia ;] montujesz siłowniki (to najgorsze), a pozniej tylko kabelki kolorkami, i wtyczki w centralke tam gdzie pasują no i to cała filozofia ;]

powodzenia ;]

ps: ja juz 7 takich założyłem

no niby tak, ale to sam zamek a co z alarmem?

w instrukcji masz napewno opisane ktory kabelek do czego, a nikt niewie jakie kolorki zastosował producent Twojego alarmu :/

jak nie mozesz dac rady to zwroc sie do sprzedawcy

Fajnie, juz mam zamontowany, i po dosyc niskich kosztach bo 170zl alarm + centralny na 4 drzwi