[s] Suzuki Swift GTI mk2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, idealny do KJSów. 180tys. km, 1991r

Świst nieupalany w KJSach, silnik zdrowy po wymianie rozrządu, jedynie prawy przegub stuka przy maksymalnie skręconych kołach, zawieszenie zdrowe.

Buda jak na fotach, po wymianie zderzaka przedniego i reflektorów, podłoga niezgnita, nadkola tylne i tył też.

Wnętrze seria bez żadnych wygłuszeń, elektryczne lusterka, regulowana kierownica, radiomagnetofon z RDS, centralny na pilota, karta pojazdu.

Dwa komplety kół stalowych: zimówki i letnie

Do obejrzenia w Rzeszowie

Cena: 6000zł do lekkiej negocjacji

Konakt najlepiej mailowy: jacq3@o2.pl gdyż teraz rzadko tu zaglądam.

więcej info i zdjęć podeślę na maila

ja powiem tylko tyle ze to zapitaja jak poje***e

Cytat:
2007-12-13 23:30:55, kjub pisze:
ja powiem tylko tyle ze to zapitaja jak poje***e

ta ale 127 75HP jest lepsze i swift wymięka

Cytat:
2007-12-14 00:05:01, fiolek pisze:
ta ale 127 75HP jest lepsze i swift wymięka

padłem na cyce i kręcę się na sutach

jaki prawdziwy przebieg??

taki jak napisałem. Tyle jest na liczniku, to licznik budy, bo przebieg silnika jest znacznie mniejszy, bo został wyjęty z innego swifta gt o mniejszym przebiegu i wstawiony do tej budy. Tą przekładke robił mój kumpel, więc wiem co mam, bez ściemniania.

A podałem taki przebieg, bo jakbym podał mniejszy i ktośby to zobaczył na liczniku inny to byłoby ględzenie.

lol, przeciez swift ma licznik 5-cio cyfrowy

no i co z tego, że pięcio? ja chyba wiem lepiej co sprzedaje niż Ty

Nie no auto super cud malina, a Ty jestes pierwszym wlascicielem, ze znasz dokladnie historie i przebieg auta

to jaki przebieg tego obecnego silnika?? wiesz moze z jakiego rocznika wyjety? Progi byly wymieniane??

po za przodem byl jeszcze gdzies bity?

[ wiadomość edytowana przez: 5n4k3 dnia 2007-12-18 09:51:41 ]

silnik przełożony ze swifta o przebiegu około 140 tys km (rocznik 1990), próg wymieniony od kierowcy. Nie był bity nigdzie indziej, wjechałem gościowi w tył.

bart nie jestem pierwszym właścicielem tylko drugim i znam historie tego samochodu. Jak nie jesteś zainteresowany to nie dorzucaj tu swoich 3 groszy, których tu nie potrzeba

To nie jest allegro i nikomu nie mam zamiaru tu ściemniać