MotoNews.pl

POtrzebne info pilnie :-((

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szkam i szukam ale może ktoś doradzi i da namiar. Pilnie potrzebuje łącznika stabilizatora do kluski B przód prawy. Gdzie w Warszawie kupie to na 100% /oczywiscie nie interesuje mnie ASO/ Teraz dzwonie po firmach ale wszystko zamknięte ((( a mam ogień bo dziś przodem w dziurę wyorałem a w sobote na święta jadę

inter-cars
fota.

kurcze fakt..zapomniałem o focie - dzięki

hehe W inter-carsie taniej bedzie niz w focie podejrzewam. Ostatnio z nudów ceny porownywałem i inter jest tanszy.

Ja polecam KTD, nigdzie nie mogłem dostac czesci a u nich mialem na nastepny dzien na rano Jakbym zadzwonil 10min wczensiej to mialbym i na ten sam dzien. Do tego sa tansi niz fota

klik

Te, które pokazał robert1x miałem w A. Sprawdziły się przez 3 lata i jeżdźą dalej.

Potrzebowałem pilnie na "już" czyli Allegro odpada. Kupiłem w inter-carsie za 58 pl za znizką klubową TRW i juz zamontowałem. Zobaczymy ile posłuży. W całości z montażem zmieściłem się w stówce. Pozdrawiam

Kupiłes jeden i sam go nie zamontowałes ??

a i owszem kupiłem jeden bo drugi bardzo dobrze trzyma /ten z prawej juz drugi raz wymieniam/ a wymienilem w midasie za 40 pln bo zam mam dwie lewoskrętne rączki a i temperatura nie na roboty parkingowe.....