| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2007-12-21 10:31:08 ... tą parszywą mendę co mi w nocy przebiła pod blokiem wszystkie opony.
Wychodzę rano do pracy, a tu wszystkie koła poprzebijane. Nawet nie miałem czasu nic wymyślić na poczekaniu, więc samochód stoi a ja w tramwaj. Dobrze, że nie muszę jechać samochodem do pracy i mam możliwość jazdy ZTM'em. Ani nie zająłem nikomu miejsca, ani nie podpadłem mi żadnej okolicznej mendzie. Niech skurwielowi ość karpia w gardle stanie, żeby go wszystkie odmiany raka dopadły. Jutro z rana będę musiał z tym walczyć. Pół dnia zmarnuję i jeszcze nie wiem ile kasy. A w zeszłym roku jakiś skurwiel urwał mi lusterko, też pod blokiem. Ludzie to jednak chamskie bydło... Ze świątecznym pozdrowieniem, Tomek |
Szreder Klubowy Weteran ![]() Skoda Superb Platin ... Łódź | 2007-12-21 10:39:12 Widocznie komuś podpadłeś albo pechowy dowcip..... |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2007-12-21 13:04:49 DeeJay Pomylił samochody i zamiast mocherowi pocioł opony Tobie
Sory, za czarny dowciap, ale tak mi się nasuneło
Przykra sprawa, zapewno trochu Cię pociągnie kasowo i to przed samymi świętami.
Współczucie Tomku. |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2007-12-21 13:21:56 Najgorsza to ta niepewność kto to był i komu można wpierdol spuścić.
Dobrze, że się to już wyjaśniło. Czeka mnie wycieczka do Łodzi
A tak poważnie, to trzeba mieć zdrowo zryty beret, żeby takie numery robić. Dam sobie łeb obciąć, że to któryś z tych menelowatych sąsiadów. Mam tylko nadzieję, że nie wydam na to majątku. A sprawę i tak jutro zgłaszam na policję. Dla zasady. [ wiadomość edytowana przez: slayter dnia 2007-12-21 13:22:32 ] |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2007-12-21 15:48:36 Naprawdę współczuję.... w mojej karierze tak "na dobry poranek" miałem już: utrącone ciosem karate lusterko, wydrapane na klapie jakieś bohomazy, porysowaną gwoździem szybę, ze dwa razy pierd....ty przez kogoś zderzak i raz stłuczony reflektor... Chyba trzeba to podciągnąć powoli pod eksploatację...
P.S. Aha...no i jeszcze przypomniałem sobie o wgniecionych którejś pięknej i śliskiej zimowej nocy przez nieznajomego drzwiach. [ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2007-12-21 15:52:20 ] |
Karol13 Member Klubu Espero Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2007-12-21 17:47:28 Współczuje ale dobrze ze złości na gliny, raczej nic nie odzyskasz kasy, ale chociaż żeby im popsuć statystki.
też nam esperka na parkingach powgniatali klape bagażnika przedstawił jakiś jeepem i zwiał jakbym dorwał takich do h... urwać wepchnąć w szyje |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-12-21 18:29:16 szkoda gadać
może tylko spuścili powietrze?? mam nadzieje, że nie przebili nożem i że da się jakoś opony przywrócić do dobrego stanu.... pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia... |
Nerwica Klubowy Weteran Ford Mondeo ST220 Warszawa | 2007-12-21 19:12:18 to fakt..Garaż to słuszna alternatywa, tylko troche droga |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2007-12-21 19:17:27 Ja też to p...dolę...
Mam miejsce pod wiatą na strzeżonym |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2007-12-22 19:11:11 No i załatwiłem sprawę. Na szczęście dziury były robione szpikulcem a nie nożem czy czymś tego rodzaju. No i była jedna dziura na koło. Kosztowało mnie to wszystko 120 zł, łącznie z nowymi wentylkami no i wyważeniem oczywiście. Jeszcze wliczyć trzeba 3h straty.
Gościu w zakładzie wulkanizacyjnym powiedział, że prawie połowa dziur , które łata, to po takich numerach. Mówił, że przyjechała do niego kobieta z 2 kołami zrobionymi na durszlak. Przyjeżdżają ludzie z oponami pociętymi tak, że nic już się nie daje zrobić. Na szczęście jest już po wszystkim. Dzięki za słowa otuchy. |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2007-12-22 20:25:10
A na koniec zrzucą wszystko na biednego DJ'a |
Dzidziul Nubira combi Warsiawka | 2007-12-22 21:25:07
Przyłączam się do serdecznych, katolickich życzeń,coby pierwej wszystkie plagi egipskie go opadły, zanim dozna wyjątkowych przeżyć po zarażeniu się wirusem ebola
Niestety jest typowo polska mentalność -ja nie mam,to zniszczę drugiemu,niech nie będzie taki do przodu. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2007-12-22 21:27:44 Dobrze, że tak się skończyło
Złapać takiego i w d... mu wsadzić to ostrze |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2007-12-22 22:25:39 Spisku nie ma. Moim zdaniem to jakiś psychiczny emeryt. Sąsiad mówił, że rok temu w jego, i kilku innych samochodach, potłuczono reflektory. Wcześniej, podobnie jak mi, rozwalono mu lusterko. Nawet rozmawialiśmy, czyby nie postawić kamer w oknach na kilka nocy. Już uzgodniliśmy co zrobimy z klientem jak go dorwiemy |
Michal-500 Clio Sosnowiec | 2007-12-22 22:26:26
Dokładnie, żeby mu syn za pedała wyszedł! |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2007-12-22 22:33:45
Za grube |